Η ECCO, η παγκόσμια, κορυφαία premium μάρκα για παπούτσια και δερμάτινα είδη, άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα σε δύο σημεία στην Αθήνα, στην οδό Ερμού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα καταστήματα θα διαθέτουν μια ποικιλία από casual, formal, athleisure και outdoor παπούτσια και σανδάλια για άνδρες και γυναίκες, καθώς και μια σειρά από παιδικά παπούτσια και μια συλλογή δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ.

Θα υπάρχει επίσης μια μικρή γκάμα από την πρόσφατα λανσαρισμένη συλλογή 60th Anniversary που γιορτάζει την αυθεντική δανέζικη ποιότητα από το 1963.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τα σχέδια των καταστημάτων ενσωματώνουν την κληρονομιά της απλότητας και της Σκανδιναβίας – καθαρές γραμμές με ξύλινα δάπεδα και πινελιές σε όλα τα καταστήματα. Το κατάστημα στην οδό Ερμού 56 καλύπτει επιφάνεια 110 τετραγωνικών μέτρων & το κατάστημα στην οδό Ερμού 23 – 25 έχει μια πιο boutique αίσθηση με χώρο πώλησης 50 τετραγωνικών μέτρων.

Σχετικά με την εταιρία ECCO:

Η ECCO είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες υποδημάτων παγκοσμίως που προσφέρει άνεση, υποστήριξη και ανθεκτικότητα μαζί με διαχρονικό δανέζικο σχεδιασμό. Η επιτυχία της ECCO βασίζεται στη δημιουργία παπουτσιών μακράς διάρκειας που προσφέρουν άνεση όλη την ημέρα και κινούνται μαζί σας χάρη στα δέρματα κορυφαίας ποιότητας και την καινοτόμο τεχνολογία τους. Η ECCO είναι μια υπεύθυνη εταιρεία και κατέχει και διαχειρίζεται κάθε πτυχή της παραγωγικής αλυσίδας, από την παραγωγή δέρματος έως την κατασκευή παπουτσιών. Τα προϊόντα της ECCO πωλούνται σε 89 χώρες από πάνω από 2.200 καταστήματα ECCO και περισσότερα από 14.000 σημεία πώλησης. Η ECCO ιδρύθηκε στη Δανία το 1963, είναι οικογενειακή επιχείρηση και απασχολεί 21.700 άτομα παγκοσμίως.