Η «ΑΛΦΑ Χωρίς» μέσα από τη νέα της ταινία «Οι εξετάσεις», συστήνεται για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό και στέλνει το μήνυμα ότι οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

Πατώντας στην περιοχή που η μπύρα ΑΛΦΑ στέκεται εδώ και τόσα χρόνια, τις στιγμές με τους ανθρώπους μας, η ΑΛΦΑ ΧΩΡΙΣ έρχεται να πάει λίγο παρακάτω, και να σταθεί στις στιγμές της ζωής που χρειάζεται κάτι διαφορετικό.

Η ιστορία, μας παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας οικογένειας. Μία οικογένεια που ζει στους ρυθμούς των εξετάσεων και κάθε μέλος της, μαμά, κόρη, γιός, έχει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε αυτές τις διαφορετικές στιγμές που χρειάζονται συμπαράσταση, φροντίδα και κατανόηση, ο ένας στηρίζει τον άλλον και του δίνει δύναμη. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει και η ταινία συγκινεί με το ανατρεπτικό της τέλος «η μαμά πέρασε» αποκαλύπτοντας ότι η μαμά είναι η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η οποία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα περνώντας στο πανεπιστήμιο.

Η Άλφα Χωρίς έρχεται να συντροφεύσει τις στιγμές τους, τις αγωνίες τους, τα ξενύχτια τους και φυσικά τη χαρά τους, χωρίς περιορισμούς και να μας υπενθυμίσει ότι το μόνο που αρκεί να μένει πάντα ίδιο, σε κάθε στιγμή, είναι να έχουμε δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε. Γιατί όπως αποδεικνύει και η ταινία, Χωρίς τους ανθρώπους μας, δεν γίνεται.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Και έμεινα εδώ» σε στίχους και μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και τη μοναδική ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα, η ταινία της «ΑΛΦΑ Χωρίς»  συγκινεί και δίνει αξία στους οικογενειακούς δεσμούς.

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Boo Productions, με σκηνοθέτη τον Ben Brand.

Από την Παρασκευή 5/5 η «ΑΛΦΑ Χωρίς» είναι στον αέρα δίνοντας νόημα σε όλες τις στιγμές μας. Απολαύστε απεριόριστα εδώ το τηλεοπτικό.

#AlfaChoris #SeOlesTisStigmesMas