Πλήθος κόσμου τίμησε τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο “PAPER” της πρωτοβουλίας Project2Athens στο The European Centre of Athens. Για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, συνάντησε από κοντά έργα 73 Ελλήνων και Ξένων Καλλιτεχνών με βασικό υλικό δημιουργίας, το χαρτί!

200 έργα Τέχνης κοσμούσαν το τριώροφο κτίσμα της οδού Μητροπόλεως 74 ενώ παράλληλα στον χώρο μπορούσε να βρει κανείς θεματικά δωμάτια, πρωτότυπα, εκκεντρικά και διαδραστικά έργα τέχνης τα οποία κέντριζαν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο όπου το μάτι του θεατή απασχολούνταν συνεχώς και κρατούσε το ενδιαφέρον χάρη στην επιμέλεια της έκθεσης της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου

Οι καλεσμένοι κατά την διάρκεια των εγκαινίων δροσίζονταν με τις μπύρες της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Kaiser, Mythos, Carlsberg και Φιξ Άνευ ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της Anassa Organics και να απολαύσουν ένα ρόφημα τους, πλημμυρίζοντας τους από αρώματα γαλήνης, χαλάρωσης, ενέργειας και χαράς.

Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Έλις Κις (Fashion Features Director της Vogue Greece), Τζούλη Τσόλκα (Ηθοποιός), Τίνα Ντάρμα (A.D. Communications/ LOUIS VUITTON HELLAS), Πάνος Καντάρης (παρουσιαστής MAD TV), Ειρήνη Αχιλλέως (P.R. Director του OZON Magazine), Τάνια Νικολοπούλου (Editor In Chief του LikeWoman.gr), Τζένη Οικονόμου (P.R. Manager), Έλενα Χαμαλίδη (Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο).

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 4 Ιουνίου, Τετάρτη με Κυριακή και ωράριο 12.00 – 19.00. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρωτοβουλία Project2Athens, δημιούργημα της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργών που δεν ανήκουν μόνο στον εικαστικό χώρο, με σκοπό να προβάλλει πολλές και διαφορετικές απόψεις που αφορούν το έργο τέχνης, την δημιουργικότητα και την έμπνευση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2160019220, FUNCOMM AGENCY

Μείνε συντονισμένος για τις δραστηριότητες της πρωτοβουλίας:

 Fb, Project 2 Athens // Instagram: project2athens

Υποστηρικτές: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ANASSA ORGANICS

Χορηγοί Επικοινωνίας: OLAFAQ.GR, NEOPOLIS.GR, PROVOCATEUR.GR LIKEWOMAN.GR, OZON MAGAZINE, E-RADIO.GR, E-DAILY.GR, PINK.GR.