Για να μη μπλέκεσαι με καλώδια και άλλες τέτοιες βλακείες που θέλουν το κακό μας (τα έχουμε αναλύσει και παλαιότερα) βρέθηκε η απόλυτη μαγική λύση που θα βελτιώσει το βιοτικό σου επίπεδο κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Γιατί η ζωή είναι διαφορετική όταν τα ακουστικά σου δεν έχουν μπλεχτεί και δεν πρέπει να φας 4-5 λεπτά την ημέρα για να καταφέρεις να λύσεις τον κόμπο.

Δύο φιλαράκια δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν να κάνουν καλύτερη την ανθρωπότητα (χιούμορ). Σχεδίασαν και έφτιαξαν σε πειραματικό στάδιο, ακουστικά τα οποία μεταδίδουν τον ήχο μέσω δονήσεων που περνούν από το κρανίο στο τύμπανο. Έτσι αυτός που τα φορά ακούει τη μουσική του ή τον συνομιλητή του (συνδέεται και με smartphone) χωρίς να μπλοκάρονται οι εξωτερικοί ήχοι όπως συμβαίνει με τα συμβατικά ακουστικά.

Τα ακουστικά αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2016 ενώ οι σχεδιαστές έχουν ξεκινήσει και καμπάνια στο Kickstarter για να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, έτσι ώστε να καταφέρουν να τα βγάλουν στην αγορά σε όσο το δυνατόν μαζικότερη παραγωγή μπορέσουν. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχαν συγκεντρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 260.000$.