Αυτά τα “πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δε φτάνω”  να τα ξεχάσεις. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η μοναξιά μερικές φορές είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Γι’ αυτές τις στιγμές που έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος σου, βρήκαμε την καλύτερη λύση. Ένα ξύλινο σπίτι στη μέση του πουθενά είναι η επιτομή της ηρεμίας. 

Για σκέψου λίγο καλύτερα. Να σηκώνεσαι το πρωί να φτιάχνεις τον ζεστό σου καφέ και να κόβεις τα ξύλα για το τζάκι σου. Μετά να μπαίνεις μέσα, να ανάβεις το τζάκι και να κάθεσαι με τις ώρες να χαζεύεις τη φωτιά. Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως μετά από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω θα θελήσεις να πακετάρεις αμέσως τα πράγματά σου και να φύγεις τρέχοντας για τον πρώτο χειμερινό προορισμό που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να μη μπορείς (για διάφορους λόγους) να πραγματοποιήσεις αυτή σου την παρόρμηση, το Provocateur είναι εδώ για σου δώσει μια “εσάνς” από χειμερινές διακοπές και συγκεκριμένα από ξύλινα σπίτια. Είναι πολλά, είναι πανέμορφα, είναι ό,τι πρέπει για την προσωπική σου ηρεμία.

Απόλαυσε τα.