Αν και η αγαπημένη μας παραμένει η γυναίκα που παντρεύτηκε ένα φάντασμα, δεν ξεχνάμε και τη Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία, που παντρεύτηκε μία πάνινη κούκλα γιατί δεν έβρισκε άντρα. Η ίδια παραπονιόταν στη μητέρα της για τη μοναξιά της, με αποτέλεσμα η τελευταία σε μια προσπάθεια να της φτιάξει τη διάθεση -ή να της κάνει και πλάκα, δεν ξέρουμε- της έφτιαξε μία πάνικη κούκλα με το όνομα Μαρσέλο. Να όμως που η κόρη της τον ερωτεύτηκε!

Μην μας ρωτάτε τι και πώς.

Βέβαια, η Meirivone Rocha Moraes αποδείχθηκε πως δεν έκανε πλακίτσα για να γίνει viral, γιατί το συνέχισε. Αφού πήγε και μήνα του μέλιτος (ρε μη γελάτε), το ζευγάρι υποδέχθηκε ένα υγιέστατο κούκλο-παίδι, ενώ για να σας πέσουν τελείως τα μαλλιά, έκανε και livestreaming μετάδοση την ώρα του «τοκετού». Τέλος πάντων, μην τα πολυλογούμε, «γέννησε» και δίδυμα αργότερα για να ολοκληρώσει την οικογένειά της. Η επίσκεψη σε έναν ψυχολόγο θα ήταν καλή ιδέα, πάντως, έτσι για να συζητήσει αυτή τη νορμάλ συμπεριφορά της.

Η ίδια βέβαια, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, μετά τον ερχομό των κούκλο-διδυμών, τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα. Όπως εξηγεί, «ο Μαρσέλο και εγώ έχουμε πολλά καθήκοντα με τα νέα μωρά, καθώς και να φροντίζουμε το πρώτο μας παιδί». Αλλά η πάνινη κούκλα βρήκε το τίμημα της μεγαλύτερης οικογένειας αρκετά αγχωτικό. «Τα έξοδα αυξάνονται και πρέπει να πληρώσει για το φαγητό, τα ρούχα, το ενοίκιο, το νερό, το ρεύμα, τα φάρμακα. Ως εκ τούτου, ανησυχούσε λίγο για το αν θα πληρώσει τους λογαριασμούς», είπε η Meirivone Rocha Moraes.

Ο γάμος τους έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι πεπεισμένη ότι θα ξεπεραστούν. 

Εσείς καλά;