Η ομορφιά μας, είναι στη διαφορετικότητα που επιτρέπουμε να υπάρχει. Την αχρωμάτιστη και ασχημάτιστη, την εμπνευσμένη και την απελευθερωμένη. Το #AerieREAL Role Models, έρχεται αυτήν την Άνοιξη, να βάλει και εκείνη με τον τρόπο της ένα λιθαράκι στη μάχη του να μάθουμε πως ο εαυτός μας αξίζει περισσότερη αγάπη. Με τη σκέψη ενός κόσμου χωρίς body shaming οι γυναίκες αγαπούν αυτό που είναι σπάζοντας τα καλούπια που για κάποιο λόγο στριμωχνόμαστε εδώ και χρόνια.

Το σημαντικότερο που καταφέρνει η εταιρεία μέσω αυτής της δράσης, είναι να κάνει τις αγοράστριες να νιώσουν επιτέλους άνετες και όχι αγχωμένες για το αν θα κλείσει το τζιν ή αν χωράει το στήθος. Η ίδια εταιρία, στο 2014 αποφάσισες να βάλει στοπ στο ρετουσάρισμα των φωτογραφιών, δείχνοντας την ομορφιά στη φυσική της μορφή. Επίσης, το 2016, η Aerie ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το body positive μοντέλο Iskra Lawrence, κόντρα σε κάθε λιπόσαρκη μόδα.
Με μότο love yourself inside and out, η συμπαθής πλέον εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά Role Models για όλα της τα προϊόντα.