Όλα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία, θέλουν γερό στομάχι για να τα παρακολουθείς. Πόσο μάλλον να τα ζεις, μιας και οι γείτονες μας έχουν πληγεί, περισσότερο από κάθε άλλο κράτος, από την πανδημία του κορονοϊού. Όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο, να βοηθήσουν τους ήρωες των ημερών δηλαδή το ιατρικό προσωπικό, ώστε να μην γονατίσει. Βάζουν το μυαλό τους λοιπόν να δουλέψει, προσπαθώντας να δώσει ο καθένας από ένα χέρι βοηθείας, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.  

Κάπως έτσι λοιπόν η εταιρεία ISINΝOVA με τους μηχανικούς της, Cristian Fracassi και Alessandro Romaiol, συνεργαζόμενοι με την Decathlon και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Συγκεκριμένα ο Dr Renato Favero από το Gardone Valtrompia Hospital προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον εξοπλισμό της εταιρείας με είδη καταδύσεων, ώστε να κάνουν αναπνευστήρες, που θα βρουν θέση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Ιταλίας. Και ναι, τα κατάφεραν οι γάτοι και το πέτυχαν! 

Τις τεστάρανε μάλιστα σε ασθενή που χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη οξυγόνου κι όλα δούλεψαν τζετ. Μπράβο στα παιδιά λοιπόν που έδειξαν ότι το καλό entrepreneur παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Η αξία του να μοιράζεις ανάσες ζωής αυτή την περίοδο, δεν μπορεί να μετρηθεί. Όπως και της αλληλεγγύης που τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είναι μεταδοτική. Τσέκαρε πως τα κατάφεραν!