Ψάχνοντας να βρεις κάποιο καλό στην όλη καραντινοφάση, που περνάμε εδώ και 45 μέρες σχεδόν, η αλήθεια είναι ότι θα σου πάρει ώρα, μέχρι να δώσεις μια απάντηση. Ωστόσο, ποντάρουμε το μισό μας μηνιάτικο, ότι θα αναφέρεις κάποια στιγμή, όλο αυτό το φρι σταφ που γέμισε το ίντερνετ από πάσης λογής καλλιτέχνες. Δωρεάν ταινίες, μουσική, ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις, που δεν πρόλαβες ή δεν μπόρεσες να δεις, έρχονται τώρα ένα κλικ μακριά από την οθόνη σου

Για να σου δώσουμε έξτρα χαρά, σε ενημερώνουμε ότι η παράσταση “Frankenstein” σε σκηνοθεσία του ύψιστου Ντάνι Μπόιλ (δεν γίνεται να μην ξέρεις το “Trainspotting“, οέο) από τις 30 Απριλίου μέχρι και τις 8 Μαΐου (στις 21:00 ώρα Ελλάδος) θα κυκλοφορεί ελεύθερη και δωρεάν στο YouTube. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλικάρεις, το κανάλι του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας και να είσαι έτοιμος. 

Τα υπόλοιπα θα αναλάβουν ο τιτανομέγιστος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κι ο Τζόνι Λι Μίλερ (δες “Elementary” ν’αγιάσει μετά το στόμα μας, που στο πρότεινε) που σε εναλλάξ διανομή, δίνουν τα μυαλά μας στα χέρια με τις ερμηνείες τους, ως πρωταγωνιστές. 

Τόσα sold out άλλωστε μιλάνε από μόνα τους, για την παράσταση που ανέβηκε το 2011, αλλά ακόμη οι θεατρόφιλοι στον πλανήτη, μιλάνε για αυτή.