Πριν κανένα χρόνο, θυμάμαι να σκάνε σωρηδόν στο λογαριασμό μου ειδοποιήσεις και ποσταρίσματα, για μια νέα ομάδα στο Facebook, με τον τίτλο “Thank You, Next“! Γνωστοί και φίλοι άρχισαν να βομβαρδίζουν την ομάδα, με ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας, τιμώντας το όνομα και τον ποπ ύμνο των Millenials, “Thank u, Next“! Ευτυχώς, η κοπέλα μου σαν ορκισμένη οπαδός της Αριάνα Γκράντε, με είχε προειδοποιήσει σχετικά κι έτσι δεν αισθάνθηκα κωλόγερος, εκτός πραγματικότητας! Ο καιρός πέρασε κι όλο και περισσότεροι Millenials ξαμολήθηκαν και μοιράστηκαν ραντεβού κι ερωτικά μπερδεγούει που ενώ ξεκίνησαν με τις καλύτερες προσδοκίες, στο τέλος κάποιος από τους δύο φύσαγε τη χυλόπιτα να μην κρυώσει! 

Στη λογική του ας περάσει ο επόμενος, χιλιάδες λογαριασμοί στο Facebook, συνδέθηκαν με την ομάδα! Kάποια στιγμή το “Thank You Next”, έγινε “TYN”, γιατί τα LOL, FYI κι άλλες συντομογραφίες, δίχως ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, αισθάνονταν μια μοναξιά! Ψάξαμε να βρούμε τη φίλη Αριάνα, την ιέρεια του TYN, μπας και μας βοηθήσει να καταλάβουμε γιατί τόσος ντόρος βρε παιδιά; Ήταν κατειλημμένη, φάγαμε το ΤΥΝ μας και συνεχίσαμε.  

Πέρα από την πλάκα, δεν θα πάρουμε σοβαρό ύφος Καρδιναλίων, ούτε θα αναπαραστήσουμε την Judge Judy, από το Αιγάλεω! Όπως κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, έχει κι αυτή τα προβλήματά της! Η επιστημονική ομάδα του Provocateur, δεν είχε άλλο περιθώριο, από το να αναλάβει τα καθήκοντα και τις ευθυνές που της αναλογούν, προτάσσοντας τα στήθια της. Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στην πιο καίρια ερώτηση εκεί έξω! Πόσα ΤΥΝ μπορεί να αντέξει κανείς, χωρίς να του μείνει μόνιμη συναισθηματική βλάβη! Καταναλώσαμε πάνω από 150 ιστορίες που βρήκαμε πρόχειρες, προκειμένου να βγει ένα αξιόπιστο άρθρο, για να μην μας μπανάρετε έπειτα και μας κατηγορήσετε για παραπληροφόρηση.  

Μάθε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού! 

Εσύ φίλε κι αναγνώστη που δεν έχεις καταλάβει τι είναι ακόμη αυτή η ομάδα, σκέψου το εξής. Ένα κολάζ αφηγήσεων, ερωτικών ιστοριών που πήγαν θεόστραβα. Αγόρια και κορίτσια με τις ηλικίες να βρίσκουν το ταβάνι τους στα 40-45, ανεβάζουν ποστ με ρυθμό μυδραλιοβόλου. Μάλιστα, τις Παρασκευές ευδοκιμούν τα short-stories “TYN”, αν κι εμείς οι παλιοί μεγαλώσαμε κι αγαπάμε δεόντως, αυτά τα σεντονάκια posts, που κρύβουν μέσα τους όλο τον πόνο που φώλιασε στην ψυχούλα των πρωταγωνιστών. Όλες οι ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες κι οι προσδοκίες που μόνο μεγάλες δεν ήταν. Συνεχίζουμε όμως, τα ταχύρρυθμα. Υπάρχουν δύο ειδών ΤΥΝ και μόνο. Αυτά που ρίχνεις κι αυτά που τρως. Νέτα, σκέτα κι από τη ζωή βγαλμένα. Αν κάποιος πάει να σου πλασάρει κάποιο άλλο, μη φας είναι γλαρόσουπα. Να απευθυνθείς στους διαχειριστές, να τον μπανάρουν τον κρετίνο! 

Όσο πιο απονενοημένο τόσο καλύτερο το ΤΥΝ! 

Θυμάσαι την Αγγελικούλα, που της τράβαγες τα κοτσίδια στο Δημοτικό; Εκείνο το τσαχπίνικο κοριτσάκι που σας έβαζαν οι μανάδες σας, να παίζετε μαζί; Κι όταν της είπες να την παντρευτείς, σου είπε πως θα τελειώσει το Δημοτικό και μετά θα παντρευτεί τον Κεν της Μπάρμπι; Ωραία λοιπόν, σκέψου την ιστορία σου, σαν το αντίστοιχο της προσπάθειας της Αναγέννησης Καρδίτσας να σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ μέσα έχει βασανιστεί κόσμος και κοσμάκης σε ότι πιο αλλοπρόσαλλο έχεις ακούσει ποτέ! Μια κοπελιά της ρίξανε ΤΥΝ, γιατί δεν είχε τις προδιαγραφές να γίνει παπαδιά, ενώ μια άλλη γιατί δεν ήξερε να φτιάχνει γεμιστά. Μύστης φίλος της ομάδας έφαγε ΤΥΝ απόλυτα δικαιολογημένα γιατί πήγε 3 ραντεβού σερί με γιακά σηκωμένο, ενώ έτερο είδωλο, δοκίμασε ξεγυρισμένο ΤΥΝ, από τον πατέρα της κοπέλας, γιατί έτρωγε το μηνιάτικο του, στα φρουτάκια του προποτζίδικου του πρώτου!  

Πόσο ΤΥΝ αντέχεις στην τελική; 

Όσο διαβάζεις ιστορίες, τόσο εθίζεσαι και περιμένεις την επόμενη, ιστορία που παίχτηκε πρώτο ραντεβού σε πατσατζίδικο η σε παράσταση Σεφερλή, ή άλλα με τίτλους όπως ο “βουτυροχλεχλές”, που θέλουμε να μας δώσουν το copyright της λέξης να την χρησιμοποιούμε στα επόμενα άρθρα μας! Από τραγελαφικά αστείες καταστάσεις, που γελάς μέχρι δακρύων, μέχρι κάποιες από τις πιο εμπνευσμένες φράσεις γύρω από τις σχέσεις σήμερα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις. 

Προφανώς η φάση στηρίζεται στο καλαμπούρι, αν και όπως συμβαίνει σε κάθε βήμα δημοσίου λόγου, πετάγονται κι αναπαράγονται κάποιες φορές σεξιστικά κι ομοφοβικά κατάλοιπα από διάφορους! Όσο περισσότερο χρόνο περνάς, πάντως τόσο πιο συχνά σκέφτεσαι να ξεμπλοκάρεις την Αγγελικούλα και να της στείλεις ένα Invite, για να δει τι κελεπούρι έχασε όταν σου έριξε ΤΥΝ για εκείνον τον κακομούτσουνο τον Κεν!