Το φετινό καλοκαίρι είναι περίεργο. Ντάξει, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω νομίζουμε, μιας και πολλά social distancing ευτράπελα θα δουν τα ματάκια μας. Ωστόσο, κάποια πράγματα είναι σταθερά κι αδιαπραγμάτευτα, σαν τον κολιό τον Αύγουστο. Πάρε για παράδειγμα τις συναυλίες. Καλοκαίρι, δίχως συναυλία, δεν μπορεί να συμβεί. Με τόσους ωραίους συναυλιακούς χώρους που έχουμε στην Αθήνα ειδικά.

Για αυτό κι έπρεπε να βρεθεί μια λύση που θα στρώσει τον δρόμο μας κι άλλες καλοκαιρινές στιγμές που σε λίγο καιρό θα γίνουν αναμνήσεις. Πήραμε λοιπόν μάσκα κι αναπνευστήρα για να βουτήξουμε στη νοσταλγία μιας ένοχης απόλαυσης που επιβαλλόταν να έρθει στην Ελλάδα. Ναι, καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τα drive-in events! Κι αφού μιλάμε για αυτά, κάπως έτσι μας τα έσκασε κι η πρόταση του Vodafone CU. Δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα βέβαια, γιατί το CU έχει συνηθίσει να πραγματοποιεί για τους συνδρομητές του τις ξεχωριστές εμπειρίες. Αυτή τη φορά, σε ένα από τα πιο αγαπημένα downtown spot της πόλης, στον λόφο του Λυκαβηττού το Vodafone CU στήνει το πρώτο του Drive – In Concert ανεβάζοντας στην σκηνή τους αγαπημένους του νεανικού κοινού INCO.

Διάβασε λίγο να μάθεις για τους INCO, που είναι το συγκρότημα που έχει γίνει talk of the town χάρη στις sold out, γεμάτες ενέργεια συναυλίες τους. Από τις Τρίτες που έγιναν συνήθεια στο Rock n Roll στο Κολωνάκι, μέχρι το Rockwave fest, Ejekt Fest, EXIT fest στη Σερβία, στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Robbie Williams, Editors, Kasabian, Bastille, Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Prodigy κα. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλά singles με την Cobalt music ενώ στο πλαίσιο του CU Drive-In Concert θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα δυο νέα τους τραγούδια με τίτλους: «Δεν είναι αρκετό» και «Δεν το ‘χω μακριά σου».

Οι θέσεις είναι περιορισμένες μεν, δωρεάν δε, κάνοντας την εμπειρία ακόμα καλύτερη για τους CU συνδρομητές!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, όμως CU Drive-In Concert προτείνει στον κόσμο να φτάσει στο σημείο από νωρίς, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Έτσι, και θα  αποφύγουν την κίνηση και βρουν εύκολα τη θέση που θα τους υποδείξουν οι παρκαδόροι αλλά κυρίως θα απολαύσουν τη θέα της Αθήνας την ώρα του ηλιοβασιλέματος, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Για τους λιγότερο ρομαντικούς (ή και όχι!), να σημειωθεί ότι στο χώρο της συναυλίας λειτουργεί και food truck για όλες τις απαραίτητες προμήθειες μιας συναυλίας. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του το CU!

Να πάτε, γιατί αν δεν πάτε, μετά θα λέμε ότι δεν πήγατε και θα ζηλεύετε.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/events/633477687255008/