Αν ήσουν σε ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που βρέθηκαν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στον Λυκαβηττό, τότε σίγουρα ξέρεις σε τι ακριβώς αναφερόμαστε. Αν ωστόσο δεν κατάφερες να ήσουν εκεί, μιλάμε για το Talk of the Town Drive-in Concert που διοργάνωσε το Vodafone CU με τους INCO στον λόφο του Λυκαβηττού.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον χώρο γεμάτο αυτοκίνητα που περίμεναν να δουν τους αγαπημένους τους Inco on stage. Κάθε αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε έναν μικρό μεν –ασφαλή δε- χώρο διασκέδασης, τραγουδούσε μαζί με την μπάντα στον ρυθμό των μεγαλύτερών τους επιτυχιών, ενώ ο front-man Ηλίας Μπόγδανος, ξεσήκωνε τους CU συνδρομητές με την φοβερή του ενέργεια.

Και το καλύτερο; Έχει και συνέχεια!

Αν έστω για μια στιγμή νόμιζες ότι από το φετινό καλοκαίρι θα λείπουν το γέλιο, οι αυθόρμητες βραδιές και οι ακόμα πιο δυνατές εμπειρίες, τότε ετοιμάσου για την πιο ανατρεπτική Stand-Up Comedy παράσταση.

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου, έρχεται η δεύτερη Drive-In εμπειρία του CU, αυτή τη φορά στο parking του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών (ΟΑΚΑ).


Tέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς, καθώς και όλο το crew του αγαπημένου μας comedy club, μεταφέρονται για μία βραδιά απο το Λοσάντζελε στο CU Drive-Ιn. Οι πρωταγωνιστές, Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος & Γιάννης Ρούσσος, είναι πανέτοιμοι για μία και μοναδική παράσταση με γνήσιο και ατόφιο χιούμορ.

Οι πόρτες του event ανοίγουν στις 19:00 και η παράσταση ξεκινάει στις 21.00. Οι διοργανωτές, προτείνουν σε όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε την εμπειρία από κοντά, να φτάσετε στο σημείο από νωρίς, τόσο για να αποφύγετε την κίνηση, όσο και για να τοποθετηθείτε στις καλύτερες θέσεις που θα σας υποδείξουν οι παρκαδόροι, προκειμένου να απολαύσετε την πιο OPEN εμπειρία όσο πιο κοντά γίνεται.

Επιπλέον, αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να βλέπουν παράσταση χωρίς να τσιμπάνε και κάτι, να σημειωθεί ότι στην Stand-Up Comedy βραδιά στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί και food truck με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Τίποτα δεν θα λείπει από αυτή τη βραδιά!


Εμείς ευχόμαστε καλή διασκέδαση-αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία- και άφθονο γέλιο!

Τέτοιες βραδιές θέλουμε, δυνατές, αξέχαστες και OPEN!

Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρείτε εδώ.