Την Ιωάννα Τούνη, τη γνωρίσαμε μέσα από το show μόδας, My Style Rocks. Από τότε, χιλιάδες Followers την ακολουθούν σε κάθε βήμα της ζωής της, με εκείνη να μοιράζεται μυστικά μόδας και το πώς κυλάει κάθε της λεπτό. Η Ιωάννα Τούνη, έχει ένα όμορφο κορμί, εντυπωσιακά μαλλιά, ολόλευκα δόντια και της αρέσει να το δείχνει. Και εκτός ότι της αρέσει να το δείχνει, είναι απόλυτα δικαίωμα της να το κάνει για όσο θέλει εκείνη.

Σήμερα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, μιλώντας αρκετά φορτισμένη για ένα ροζ βίντεο που κυκλοφορεί από το παρελθόν της και έρχεται να συμπληρώσει την κακοποίηση που είχε δεχτεί, μετά τη δημοσίευση προσωπικών της φωτογραφιών. 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οποιαδήποτε γυναίκα και οποιοσδήποτε άντρας έχει δικαίωμα να συνευρίσκεται με όποιον γουστάρει, όπου γουστάρει. Λαϊκά δικαστήρια που στήνονται από σεξουαλικά καταπιεσμένα υποκείμενα, δείχνοντας με το δάχτυλο ανθρώπους που επιλέγουν τον τρόπο που θα ζουν, να μας λείπουν. Ο εσωτερικευμένος σε όλα τα φύλα μισογυνισμός, που θέλει οποιαδήποτε γυναίκα φοράει κάτι πιο κοντό ή πιο ανοιχτό, από τα προσωπικά του στάνταρ, να μη χρίζει σεβασμού, να μας λείπει. Νταβατζίδες στη ζωή μας δεν βάλαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.

Το να χλευάζεις έναν άνθρωπο για κάτι το οποίο τον εκθέτει εν αγνοία του, κλικάροντας παράλληλα το παράνομο βίντεο, σε κάνει συνένοχο σε αυτήν την ψυχική κακοποίηση.

Η Ιωάννα, που έγινε εξώφυλλο με σεξιστική λεζάντα και δέχεται πλέον δεκάδες υβριστικά μηνύματα, μίλησε η ίδια στη μητέρα της για το γεγονός και γύρισε το παρακάτω βίντεο.

Μαζί της.