Έστω, ότι δεν μας έχει λείψει τίποτα περισσότερο φέτος το καλοκαίρι, από μια συναυλία του Θανάση. Βασικά δεν μας έχει λείψει τίποτα περισσότερο, τα τελευταία δύο χρόνια που ξεροσταλιάζουμε στο Viva και στα sites μπας και ανασάνουμε, μέσα ή έξω απ’ τις μάσκες.

Φέτος, που κάπως ο ουρανός κεντράρει διαρκώς το κεφάλι μας, πιστεύαμε πως το να δούμε τον Θανάση στη σκηνή είναι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Πέρασε ο Ιούνιος, πέρασε ο Ιούλιος, πέρασε ο Αύγουστος και τα φτερά μας τσάκισαν.

Μέχρι που ο Θανάσης, αποφάσισε να μας δώσει το φιλί της ζωής από μακριά. Παρέα με κάμποσους μουσικούς, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30, θα πραγματοποιήσει συναυλία ανάγκης για όλους όσους περιμένουμε να ξεπλύνουμε τον χειμώνα, τους φόβους και τα άγχη μας στο άκουσμα της Ανδρομέδας. Ο Θανάσης που τραγουδάει για όσους δεν άντεξαν, γι’ αυτούς που αναζητούν το φως στο σκοτάδι, για εμάς που ηττηθήκαμε χωρίς να έχουμε χάσει.

Η συναυλία έχει τον τίτλο “Απροστάτευτος”, όπως δηλαδή ονομάζεται και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει μαζί με τον Σωκράταρο τον Μάλαμα. Βάλε τσίπουρα, ντύσου συναυλιακά, αγκάλιασε τους ανθρώπους σου και βάλτη να παίζει δυνατά. 

Κλείσε εισιτήριο από την πλατφόρμα eStage.gr, εδώ.

Μαζί του:
Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, τζουρά,τσέλο)
Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα)
Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα, λύρα)
Βασίλης Κουτσονάνος (μπάσο)
Γιάννης Λίταινας (τραγούδι, κιθάρα)
Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, φωνή)
Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά, φωνή)
Μάκης Πελοπίδας – Θράσος Αμπατζής: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης – Βασίλης Πουφτής: Φωτισμοί