Καλοκαίρι 2028, Λος Άντζελες, Ολυμπιακοί Αγώνες και Μπίλι Αϊλις. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο; Εσύ μπορεί να μην έχεις κάνει ακόμη τη λίστα για τα ψώνια του σαββατιάτικου σουπερμάρκετ αλλά η  Παραολυμπιακή/ Ολυμπιακή Επιτροπή της Πόλης των Αγγέλων έχει πρόγραμμα. Ήδη έδωσαν στο κοινό το σήμα των καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων και “προσέλαβαν” την πιο κονσεπτική τραγουδίστρια του πλανήτη να σχεδιάσει εναλλακτική πρόταση. Ψήθηκες;

Το κορίτσι φαινόμενο της ποπ μουσικής βιομηχανίας – μαζί με την 24χρόνη τρις χρυσή Ολυμπιονίκη αθλήτρια της ενόργανης Γκάμπι Ντάγκλας (και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης), τον 30χρόνο Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ και  ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Άνταμ Ρίπον, το εξώφυλλο του “Sports Illustrated” και του περιοδικού “Time” Άλεξ Μόργκαν, παίκτρια της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Γυναικών, Χρυσή Ολυμπιονίκη και μητέρα- θα βάλει την δική της πινελιά στο “LA28”. Η Επιτροπή ανέθεσε στους διάσημους παίκτες αλλά και στις διασημότητες του Χόλιγουντ (Ρις Γουιδερσπούν, την YouTuber Λίλι Σιν και τον πατέρα της ποπ  καλιφορνέζικης ψυχεδέλειας στην τέχνη Στίβεν Χάρινγκτόν) να πειράξουν το A του logo «LA28». Η Μπίλι #LA28Creator επέλεξε ένα neon lime Α.  

Όταν την ρώτησαν αν θα είναι επίκαιρο σε οκτώ χρόνια η μεγάλη οπαδός του Νόλαν απάντησε ότι “δεν δουλεύω για να ευχαριστήσω τον μελλοντικό και τον παρελθοντικό  εαυτό μου αλλά τον τωρινό”. Και μοίρασε απλόχερα σοφία προσθέτοντας ότι “Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι οι Ολυμπιακοί Αγωνές” (εντάξει είπε ότι είναι μια ευκαιρία για όλη την ανθρωπότητα να βρεθεί ενωμένη σε ένα γήπεδο). Το παρόν κομμάτι διαβάζετε ακούγοντας το “my future”