Το GNTM ξεκίνησε, βάζοντας και αυτό με τη σειρά του το δικό του λιθαράκι στο πάνθεον των ριάλιτι που σε κάθε πάτημα του τηλεκοντρόλ, βουτάνε στο σαλόνι σου από παντού. Το λοιπόν, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε με το κρου της, πανέτοιμο να εξοντώσει πλαστικές προσώπου, στήθους και πωπού, ψεύτικες βλεφαρίδες και τατουάζ τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Όλα άλλαξαν όταν μπήκε ο νικητής του σόου. Ok, μόλις ξεκίνησε η φάση όμως εμείς δεν θέλουμε να δούμε κανέναν άλλον να σηκώνει την κούπα, εκτός από τον Κωνσταντίνο με τα 12ποντα.

Αεράτος, με αυτοπεποίθηση και τεράστιο χαμόγελο μπούκαρε στην πασαρέλα αφήνοντας παγωτό κοινό και κριτές, κάνοντας voguing και ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

O Κωνσταντίνος, που θέλει να ανοίξει στην Ελλάδα την αγορά για plus size μοντέλα ανδρών, δήλωσε που δεν γουστάρει μια το body shaming και γενικά ας κοιτάξει ο καθένας την πάρτη του, επιτέλους.

Έχει κάνει Pole dancing, ενώ περπατάει σε high heels καλύτερα απ’ ότι εμείς με all star. Γενικά, ο Κωνσταντίνος μοιάζει με αρκουδάκι της αγάπης και δεν εννοούμε εξωτερικά. Παρόλα αυτά, η τεράστια λατρεία προς το πρόσωπο του ήρθε όταν μετά τα τέσσερα “ΝΑΙ”, βγήκε χοροπηδώντας στα τακούνια του, αγκαλιάζοντας τη φίλη του, λέγοντας στην κάμερα: “ΚΑΙ ΤΩΡΑ; CHEESEBURGER!”.

Κωνσταντίνε, είμαστε μαζί σου!