Tα καλύτερα μου χρόνια έδωσα στο Game of Thrones και πήρα ένα κακό τέλος. Επικά απαράδεκτο. Προχωράμε. Ανακοινώθηκαν σχεδόν καμιά δεκαριά spin-offs μόλις μαχαίρωσε ο Τζον Σνόου την Ντάνι, αλλά με την πανδημία έλιωσαν μέχρι και οι πάγοι του Westeros.

Ένα από τα πολυδιαφημιζόμενα Game of Thrones spin-offs ήταν το “Bloodmoon” γνωστό κι ως “The Long Night”, πρίκουελ της σειράς, διαδραματίζεται 8000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Πιθανότατα, πρωταγωνιστές θα ήταν οι White Walkers και τα Παιδιά του Δάσους. Σύμφωνα με το “World of Ice and Fire” οι Πρώτοι Άνθρωποι αποβιβάστηκαν στις ακτές του Dorne 8.000-12.000 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Πριν την άφιξη τους τα Παιδιά του Δάσους και οι Γίγαντες ήταν οι μόνοι κάτοικοι του Westeros και τα μόνα είδη σε αυτό. Πολέμησαν, συνθηκολόγησαν και η Dawn Age ολοκληρώθηκε και έτσι ξεκίνησε η εποχή των ηρωών ( Age of Heroes ). Η ειρήνη κράτησε για 4.000 χρόνια μέχρι που έφτασε η επονομαζόμενη “The Long Night” και οι White Walkers μαζί της. Τα Παιδιά του Δάσους και οι άθρωποι για άλλη μια φορά πολέμησαν αλλά αυτήν την φορά ως σύμμαχοι. Πολέμησαν μαζί στο “Battle of the Dawn” και κατάφεραν να διώξουν τους White Walkers πίσω στο “Land of Always Winter”.

Το prequel Bloodmoon έφτασε μέχρι τον πιλότο, δηλαδή το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε και το είδαν οι ιθύνοντες νόες του HBO. Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν ήταν executive producer (έδωσε δηλαδή τις ευλογίες του στην ομάδα της παραγωγής) και ανάμεσα στο καστ έβλεπες τα ονόματα της Ναόμι Γουότς, του αφόρητα σέξι Τζος Γουάιτχαουζ, του γνωστού από το “Sweeney Todd” Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ και της μικρής Λούσι του Νάρνια, Τζόρτζι Χένλεϊ. Το HBO το έκοψε ενώ είχαν αρχίσει γυρίσματα και τελικά αποφάσισε να το ακυρώσει. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το House of The Dragon.

https://www.youtube.com/watch?v=gBP0aldKn0o

Η σειρά θα είχε ως επίκεντρο τον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάρυεν, γνωστό κι ως Χορό των Δράκων, που έλαβε χώρα 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.Το σενάριο θα ακολουθούσε την ιστορία των Ταργκάρυεν όπως την εξιστόρησε ο Μάρτιν στο Fire and Blood. Ο πόλεμος συμβαίνει πάλι για την κατάκτηση του Iron Throne (όχι της Παυλιάνης) ανάμεσα στον Έγκον τον Δεύτερο (τον Κατακτητή) και την αδελφή του Rhaenyra, μακελεύτηκε η μισή οικογένεια, σχεδόν αφανίστηκε η δυναστεία που είχε και μια ροπή στην αιμομιξία. Το HBO έχει ανακοινώσει μια πρώτη σεζόν η οποία θα αποτελείται από δεκα επεισόδια αλλά δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Πάρα πολλοί δράκοι θα πρωταγωνιστήσουν στις αιματοβαμμένες μάχες για το Σιδερένιο Θρόνο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Double Tap if you miss Game of Thrones ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) στις

Ο Έγκον καβάλησε τον Μπαλήριον τον Μαύρο Τρόμο, τον μεγαλύτερο δράκο που είχε δει ποτέ του Γούεστερος, και με τις δύο αδερφές του, κατάφερε να κατακτήσει και να ενώσει τα 6 από τα 7 Βασίλεια του Γουέστερος. Η νέα αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Έγκον ο Κατακτητής, έμεινε  στα χέρια των Ταργκάρυεν, για τα επόμενα 283 χρόνια. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly ο επικός εμφύλιος της δυναστείας των Δράκων θα βγει στις οθόνες το 2022 (COVID-19 επιτρέποντος) και έχει ήδη ξεκινήσει το casting. Θα χυθεί ντεκαπάζ πριν χυθεί αίμα.