Έναν ακόμα λόγο μας έδωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για να νιώθουμε περηφάνια, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «ΑΣ Καρδίτσας», η οικογένεια Αντετοκούνμπο σκοπεύει να βοηθήσει τους πληγέντες του Ιανού, στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης. Μια τέτοια κίνηση είναι περίπου αυτονόητη για αυτά τα τρομερά παιδιά, αφού εδώ και καιρόμ έχουν δείξει ότι με την ίδια ευκολία που φορτώνουν τα αντίπαλα καλάθια, βαδίζουν τον δρόμο της αλληλεγγύης, παίροντας θέση απένατι σε κάθε ιδεολογία ή πρακτική που φέρνει στον κόσμο την αδικία και το σκοτάδι. Ήταν παρόντες όταν δολοφονήθηκε τον Μάιο ο Τζόρζτ Φλόιντ, ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης στήριξαν την ιστορική απόφαση των Μπακς να μην αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα εναντίον των Μάτζικ για τα play-off.

 

via GIPHY

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Ακόμα μια νίκη το λέμε εμείς αυτό.