Η νέα ποιητική συλλογή του Nomik (Sleepin Pillow, Universal Trilogy) κυκλοφόρησε, με τίτλο “ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ”, από τις εκδόσεις Ars Nocturna.

Η “ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ”, εμπεριέχει ποίηση του δρόμου και του αστικού παρακμιακού τοπίου, σκληρή και ευαίσθητη, σκοτεινή και καταγγελτική, που εκφράζει τις βαθιές ανησυχίες ενός σύγχρονου καλλιτέχνη, ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα τόσο στην ποίηση όσο και στη μουσική.

Ο τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ποιητής Nomik, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από μικρές σκηνές και μπαράκια της πόλης. Το 1994 με τους P.X Harris και C.J AOS  δημιούργησαν τους Universal Trilogy, πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της χώρας, καταφέρνοντας έξι δίσκους, συνεργασίες και αμέτρητα live σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2004 με τους Πάρη Βασιλειάδη και Θοδωρή Αραμπατζή, δημιουργεί τους Sleepin Pillow οι οποίοι  συγκαταλέγονται στις κορυφαίες μπάντες του είδους, υπηρετώντας πιστά από το 2008 με τέσσερις δίσκους, την ψυχεδελική ροκ και παίρνοντας μέρος στα μεγαλύτερα  φεστιβάλ της χώρας. Το 2010 μελοποιεί 12 ποιήματά του και οργανώνει την παραγωγή του δίσκου με τίτλο Απ’ το Φως της Σκόνης, δημιουργώντας την μπάντα Το Φως της Σκόνης με συμμετοχή των Κωνσταντίνου Σάος και Βασίλη Μιχαηλίδη. Κυκλοφορούν ψηφιακά το 2018. Ανήσυχο πνεύμα πάντα ο Nomik, το 2016 συμπράττει με τους Ασκληπιό Ζαμπέτα (Τρύπες, Mushrooms) και Αλέξη Αποστολάκη (Blues Wire, Θανάση Παπακωνσταντίνου) συντάσσοντας τους Seahorse, με δύο δίσκους ήδη στο ενεργητικό τους. Το 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο αγγλόφωνο δίσκο του, αφιερωμένο στις γυναίκες με τίτλο I ain’t  gonna be a King, καθώς και την πρώτη του ποιητική συλλογή σε δίγλωσση έκδοση, με τίτλο Της Επιστροφής της Διαδοχής (εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες).

Ο Nomik έχει συμμετοχές σε αρκετά άλμπουμ τα τελευταία 20 χρόνια, είτε ως  ερμηνευτής (G.A.D. , Tasman, Ground Zero,  Dreamachinery) είτε ως συνθέτης – στιχουργός (Κατερίνα Μακαβού, Γιάννης Μήτσης, Osmosis, Kai Reznik ) είτε ως παραγωγός (Cane Potenas), ενώ έχει συνεργαστεί επί σκηνής με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Θάνος Ανεστόπουλος, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Γιάννης Μήτσης και άλλοι.

* Παρουσιάσεις

Πρώτη παρουσίαση στο μπαρ Closer (Ναυαρίνου 12)  την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου στις 8μμ.
​Παρουσίαση στη Θεσ/νίκη, στο Καφωδείο Ελληνικό (Ελ. Βενιζέλου 45), την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, στις 9μμ.