Τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον. Αυτό πρεσβεύει η Nestlé Ελλάς που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας στη χώρα μας και είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής οικογένειας κι ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας. Η εταιρεία, προχωράει σε μια σημαντική δωρεά έξι παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν τρεις νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες τρεις υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών. Μια σπουδαία προσφορά σε μια περίοδο που η ανάγκη για την προάσπιση της υγείας είναι επιτακτική. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει».

Η εταιρεία αποδεικνύει στην πράξη το κοινωνικό της πρόσωπο, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κάλυψη σημαντικών αναγκών που έχουν προκύψει από την πίεση που δέχεται συνολικά το σύστημα υγείας. Η εταιρεία έχει προβεί και σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατά την περίοδο του lockdown. 

Ο κύριος Εμμανουηλίδης σημείωσε για αυτή την προσφορά που χαρίζει χαμόγελα ελπίδας: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Sponsored by by Nestlé