Ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης “ξαναχτύπησε”, αυτή τη φορά με μια επιστολή προς τον ίδιο τον Ιησού Χριστό γιατί σε τόσα κανάλια που τα είπε άκρη δεν έβγαλε και σου λέει αφού στη γη δεν παίρνουν από λόγια και είναι όλοι πρόβατα, ας στείλω κατευθείαν στον Μεγάλο μπας και κάνω δουλειά μου. 

Στην επιστολή ο Σταμάτης τα βάζει με του πολιτικούς που μας υποχρεώνουν να φοράμε μάσκες, που μας κρατάνε μακριά από τα ιερά μυστήρια της Ορθοδοξίας ενώ κλείνει μια μια παράκληση στον Ιησού για ένα ακόμα θαύμα μπας και σωθούμε.

Η επιστολή αναλυτικά:

Πρώτη φορά που σου γράφω αυτά που θέλω να σου πω. Ο λόγος είναι ότι εσύ Κύριε μας έχεις πει πως όταν έχουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και δεν μπορούμε να το λύσουμε, να απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι Πατέρας μας και να ζητάμε τη βοήθειά σου. Εσύ, Κύριέ μου και Θεέ μου, που μου χάρισες τα πάντα και με έκανες γνωστό στον μάταιο αυτόν κόσμο που ζούμε. Εσύ, Κύριε, που μίλησες σε μένα τον αμαρτωλό και μου είπες ότι το μόνο που ζητάς από εμάς είναι αγάπη και ειλικρίνεια. Εσύ, Πανάγαθε, που μου έδειξες το φως της αγάπης σου, Εσύ μόνο μπορείς τα πάντα να αλλάξεις.

Τα Αδέλφια μας, Κύριε, που είναι βαφτισμένα στο όνομά σου, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αυτοί που ο λαός επέλεξε να μας κυβερνάνε μας φέρονται παράξενα σαν να μας τιμωρούν. Εκτός όλων των άλλων που μας επιβάλλουν, μας απαγορεύουν, Πανάγαθε, να κοινωνούμε το αίμα και το σώμα σου. Δεν μας άφησαν να παραβρεθούμε στο μαρτύριο της Σταύρωσής σου ούτε να χαρούμε την αγία σου Ανάσταση, για να μας προστατέψουν, είπαν, από έναν ιό που είναι πολύ επικίνδυνος, και μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στον Άγιο Οίκο σου. Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι το επέβαλαν και στα μικρά παιδιά, που εσύ, Χριστέ μου, τα αγαπάς και, όπως είπες, σε αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Κάνε, Κύριέ μου, το θαύμα σου, δείξε την άπειρη αγάπη σου, Εσύ που τους δίκαιους αγαπάς και τους αμαρτωλούς ελεείς. Ελέησόν μας, Πανάγαθε.

Μόνο εσύ, Πανάγαθε, ο Υιός του Θεού του αληθινού, μπορείς να διώξεις τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

Δοξασμένο το όνομά σου, Πανάγαθε και ελεήμον Θεέ, εις τους αιώνες των αιώνων.
Ταπεινά ένα από τα παιδιά σου,

Σταμάτιος»