Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά στην ζωή του σε αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιλέγοντας εκείνον που εμπιστεύεται περισσότερο για επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου: τον εαυτό του. Τερμάτισε το γραφικόμετρο.

https://t.co/UWSrKslCt1

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο twitter, ο πρώην υποστηρικτής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ, γράφοντας το δικό του όνομα στο ψηφοδέλτιο. “Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι κάποιος που πραγματικά εμπιστεύομαι… εγώ”, δήλωσε ο Γουέστ σε ξεχωριστό του tweet. Το εκλογικό σύστημα ωστόσο δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να γράψει με στυλό το πρόσωπο που προτιμά για πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Κάνιε Γουέστ/ Yeezus δεν σταματά να μας σοκάρει. 

https://t.co/OgFDGOCAOp

Τον περασμένο Ιούλιο, ο 43χρονος ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο το όνομά του δεν εμφανίστηκε σε ψηφοδέλτια σε πολλές πολιτείες καθώς δεν τήρησε τις προθεσμίες εγγραφής. Τσάμπα τα Γκράμι σου μωρέ.