Υπάρχει το βλέμμα κούρασης και υπάρχει και το βλέμμα των εργαζόμενων τα Χριστούγεννα σε πολυκαταστήματα, εποχιακά μαγαζιά και φυσικά καταστήματα παιχνιδιών. Φέτος βέβαια τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά -χωρίς πολλά ψωνιά και κυρίως χωρίς πολύ δουλειές. Ωστόσο, κάποιες εταιρείες ακόμα αναζητούν εποχικούς εργαζόμενους αλλά για πόστα που μάλλον δεν είχες φανταστεί.

Αν είσαι από τους τύπους που πιστεύεις ότι το «Die Hard» είναι χριστουγεννιάτικη ταινία, αν είσαι από εκείνους που αγαπάς εξίσου το «Bad Santa» με το «it’s a Wonderful life». Αν πιστεύεις ότι ο μικρός μονόλογος του Τζον Κάντι στο βανάκι στο «Home Alone» είναι μια μεγάλη στιγμή μαύρου χιούμορ, τότε να ξέρεις ότι κάποιοι τύποι σε ψάχνουν για να σε πληρώσουν ώστε να δεις χριστουγεννιάτικές ταινίες.

via GIPHY

Ποιες ταινίες; Η λίστα περιλαμβάνει όλα όσα έχεις δει, από το «Miracle on 34th Street», το «Polar Express» και το «Elf» μέχρι το «Holiday», το «When Harry Met Sully», το «Sleepless Seattle» και το «Love Actually». Έλα, κάποια τα λατρεύεις, κάποια τα θεωρείς ένοχες απολαύσεις και κάποια τα ξέρεις απ’ έξω.  

via GIPHY

Πόσες ταινίες; 25 ταινίες σε 25 μέρες με την υποχρέωση ότι μετά θα λάβεις μέρος σε μια σύντομη έρευνα.

Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Το Review.org και μάλιστα έχει εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες μια αποζημίωση της τάξης των 2.500 δολαρίων. Επιπλέον θα λάβεις gift cards για συνδρομές στις κορυφαίες πλατφόρμες streaming (Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Apple TV+ and Hallmark Movies Now). Όχι και άσχημα, ε;  

Τα κακά νεα; Θα πρέπει να έχεις άδεια εργασίας στις ΗΠΑ -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται όσοι έχουν άδεια και δεν μένουν εκεί. Αν θες να δοκιμάσεις, οι αιτήσεις είναι ανοικτές μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.