Στην Ταϊβάν, ταλαίπωρος προσπάθησε να πείσει τη γυναίκα του ότι το playstation 5 που αγόρασε  ήταν ένας φοβερός και ντιζαϊνάτος καθαριστής αέρα. Η γυναίκα προφανώς βλέποντας τον άντρα της μέσα στη νύχτα να κάθεται μπροστά από μια οθόνη που δείχνει μπάλα και να βρίζει το μηχάνημα, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά εδώ και εντέλει ο Ταϊβανέζος τα παραδέχτηκε όλα. Μετά από συζήτηση, η γυναίκα του αποφάσισε να πουλήσουν την παιχνιδομηχανή και ο εφευρετικός φίλος μας το αποδέχτηκε. 

Την ιστορία μοιράστηκε ο καινούργιος αγοραστής της κονσόλας ο οποίος με ποστ του στο facebook, είπε πως στο τηλέφωνο μιλούσε με μια γυναίκα που από τα λεγόμενα της αλλά κα από την εξαιρετικά χαμηλή τιμή της κονσόλας, κατάλαβε ότι δεν ήξερε πολλά από gaming. Στο ραντεβού δε που έδωσαν για την αγορά της κονσόλας, αντί της γυναίκας που μιλούσε στο τηλέφωνο, πήγε ένας άντρας ο οποίος μετά από συζήτηση λύγισε, τα είπε όλα στον νέο αγοραστή και έκλαιγε στον ώμο του. Εντάξει ίσως δεν έβαλε τα κλάματα αλλά σίγουρα το σκέφτηκε.

Την ιστορία που βρήκαμε εδώ και ψέματα μην πω, μια ταύτιση την ένιωσα.  Φίλε Ταϊβανέζε, σε καταλαβαίνουμε! Εξαιρετική ιδέα, κακή εκτέλεση. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είσαι πιο τυχερός.