Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», ο Άδωνις Γεωργιάδης έφερε κάποια νέα δεδομένα σχετικά με την ατομική άθληση των πολιτών. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα την περασμένη Κυριακή.

Ο Γεωργιάδης ξεκίνησε ασκώντας κριτική στην αντιπολίτευση για τα θέματα που ασχολείται και στη συνέχεια ανέφερε πως: «Ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική… Κάνει το μήνυμά του και πει “πάω για άθληση”, την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα».

Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του επεσήμανε πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο Υπουργός απάντησε: «Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου… Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Η παρουσιάστρια, δεν τα παράτησε, ξαναρώτησε. Just in case. Και πήρε την εξής απάντηση:

https://twitter.com/hashtag/%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B1?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

«Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Και αν δεν το ξέρετε, είναι γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος. Και καλά κάνουν και πηγαίνουν. Κανείς δεν είπε να μην κάνουμε άθληση. Μέσα στην απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει η παράγραφος 6 που λέει οτι πηγαίνω για ατομική άθληση».

Εντάξει, λοιπόν. Τώρα ξέρουμε.