Επεισόδια σημειώθηκαν στην Πλατεία της Συκιάς, στη Χαλκιδική, πριν δύο ημέρες. Πρωταγωνιστές διαμαρτυρόμενοι για τα περιοριστικά μέτρα της εξάπλωσης του κορωνοϊού και συγκεκριμένα για τη χρήση μάσκας που εναντιώνονται και στον εμβολιασμό.

Οι αρνητές τις περιοχής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και αφού ανάρτησαν πανό με συνθήματα όπως «Αφήστε να γίνουν νεκροψίες. Γιατί δεν ακούτε πλέον τον ΠΟΥ», «Γιατί κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά και συναγωγές», οδηγήθηκαν σε αρκετές εντάσεις. Τέτοιες εντάσεις, μάλιστα, που κρίθηκε απαραίτητη η συμβολή αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο. Βέβαια, ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να κοντρολάρουν τους εξαγριωμένους αρνητές, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια μαζί τους και προκάλεσαν μάλιστα ζημιές σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Όπως μπορείς να μαντέψεις, η ένταση συνεχίστηκε, και στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις από τον Πολύγυρο.

Από συλλήψεις είχαμε εκείνες δυο ατόμων, που σήμερα αφέθηκαν ελεύθερα, μετά την παραπομπή τους στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολύγυρου από όπου πήραν αναβολή. Για τα πρακτικά, εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, αλλά και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.