Είναι κάπως άβολο να μαθαίνεις πως μια από τις πιο iconic στιγμές στα Φιλαράκια δεν προοριζόταν καν να συμβεί. Αλλά γίνονται και αυτά και ερχόμαστε εμείς στη θέση να τα μαθαίνουμε χρόνια μετά.

Θυμάσαι τον γάμο του Ρος με την Έμιλι; Ναι. Θυμάσαι που αντί να πει το όνομά της κατά την τελετή, είπε το όνομα της Ρέιτσελ; Φυσικά και ναι. Τώρα πάρε βαθιά ανάσα και μάθε το εξής: αυτό το twist ήταν απλώς ένα blooper.

Ναι, ο Ρος μπερδεύτηκε όταν είδε την πρώην του να φτάνει απρόσμενα στον γάμο του και είπε «Δέχομαι τη Ρέιτσελ σαν γυναίκα μου», έχοντας, μπροστά του πρακτικά την Έμιλι. Μια αποκάλυψη για αυτήν ακριβώς τη σκηνή έκανε σε ένα πρόσφατο clip ένας από τους συγγραφείς της αγαπημένης (από πάντα και για πάντα) σειράς, αναφέροντας πως αμέσως μόλις το συγγραφικό team άκουσε το λάθος του David Schwimmer ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.

“Δεν ξέραμε πώς θα τελείωνε. Παλέψαμε πολύ, δε μπορούσαμε να το βρούμε”, λέει στο clip που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ο συγγραφέας. Ήρθε όμως ένα γύρισμα, στο οποίο ο Ρος έπρεπε να πει «ταξί περιμένει από κάτω, Έμιλι» και αντί αυτού είπε «Ρέιτσελ». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ήξεραν πως μόλις είχαν πάρει από το πουθενά όλο το σενάριο του επεισοδίου με τον γάμο του Ρος.

Σε άλλα νέα, η ατάκα που έδωσε άλλη δυναμική στο love story του Ρος και της Ρέιτσελ και έγραψε ιστορία, προέκυψε από ένα blooper. Κάπου εδώ να πούμε πως πιθανότατα αξίζουν συγχαρητήρια στον David Schwimmer για αυτό το λάθος.