Μέχρι ένα σημείο, πιστεύουμε πως οι ίδιες οι αποκαλύψεις προσωπικών ιστοριών σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών μπορούν να μας προκαλέσουν αυτό το σφίξιμο στο στομάχι και οργή. Αυτή την οργή της γνώσης ότι για κάποιους η συναίνεση κάθε άλλο παρά απαραίτητο στοιχείο είναι. Την οργή της ευκολίας με την οποία κάποιος εκμεταλλεύεται την εξουσία του εις βάρος γυναικών. Η οργή γίνεται μεγαλύτερη, σχεδόν μη διαχειρίσιμη όταν το θύμα είναι ανήλικο. Και μετά έρχεται μια «ομολογία» που ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Μια ομολογία σαν και αυτή που έκανε ο προπονητής ενός κοριτσιού που ομολόγησε όσα έζησε πριν 10 χρόνια, όταν έπεσε θύμα βιασμού, στα 11 της χρόνια, με τον Όμιλό της, όπως υποστηρίζει, να γνωρίζει τα πάντα. Για τρία χρόνια, το παιδί έκρυβε από τους γονείς του τα όσα ζούσε.

Ο προπονητής και βιαστής της κοπέλας, στην οποία η ιστορία της Σοφίας Μπεκατώρου έδωσε δύναμη να μοιραστεί τη δική της εμπειρία, μίλησε στο Live News και όσα είπε προκαλούν σοκ. Υποστήριξε ότι είχε σχέση με το 11χρονο κορίτσι, το οποίο τότε βρισκόταν στην Πέμπτη τάξη του Δημοτικού και πως δεν ήταν βιασμός.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», λέει ο προπονητής. Συνεχίζοντας:

«Κάναμε γιορτές μαζί και στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάποια άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε, γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με τη θέλησή της, γιατί όντως θα ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου.»

Ο προπονητής, που προφανώς έχασε τη δουλειά του και σήμερα ζει σε ένα νησί, συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις:

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω. Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ώριμα.»

«Εμένα μου έπεσε ένα κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κορίτσι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία πού; Για βιασμό. Εγώ δεν επέβαλα κάτι ποτέ. Απεναντίας. Με ήθελαν», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Όταν η δημοσιογράφος του υπενθύμισε πως επρόκειτο για ένα παιδί απάντησε:

«Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε 11 ετών, και δεν υπήρξε για τον έναν απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρα της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούνε όμορφα. Σίγουρα πλατωνικό ήτανε, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλο ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μία φτωχή οικογένεια, γιατί ήτανε πάρα πολύ τίμια και δεν με ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και έχω συναισθήματα.»

Στο ερώτημα η σχέση σε ποια ηλικία σταμάτησε να είναι πλατωνική απαντά: «Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήτανε μεγαλύτερη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ».

Η 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια, αναμένεται σύντομα να κληθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει την δική της εκδοχή για τον εφιάλτη που άρχισε όταν ήταν 11 ετών.