“Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

https://twitter.com/hashtag/Toprwino?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ” έγραψε η Τζένη Μπότση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν δημόσια ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Οι τρεις ηθοποιοί εξέδωσαν επίσημη κοινή ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου τους, Εύας Γιασματζή.

Η Ελλάδα ζει το δικό της #MeToo με τον ασκό του Αιόλου να έχει ανοίξει για τα καλά, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες ακολουθούν τον γενναίο δρόμο που άνοιξαν η Σοφία Μπεκατώρου και η Ζέτα Δούκα.

 

https://twitter.com/hashtag/%CF%83%CF%80%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw