Προς το παρόν, το 2021 μοιάζει με το κακό ξαδερφάκι του 2020, δηλαδή δεν έχουμε και κάτι για να το ευχαριστήσουμε. Ωστόσο αυτό άλλαξε, μετά τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Ο κύριος Κουτσαβάκης, με ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ και άλλα 200 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα, λόγω διοργάνωσης κορωνοπάρτι, εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής για να μιλήσει για όλα συνέβησαν. Και το έκανε. Απλώς με τον πιο larger than life τρόπο.

Ο ίδιος είναι ρεμπέτης και διοργάνωσε ένα πάρτι αρραβώνων για εκείνον και τη σύντροφό του. Μόνο που τους κάρφωσε ο πρώην της, και κάπως έτσι και το «προξενιό» κινδύνεψε να χαλάσει και πρόστιμο έφαγε (αλλά αυτό φαίνεται να μην τον χάλασε πολύ) και το ρε ματζόρε του δεν μπόρεσε να παίξει μιας και έσκασε αστυνομία. Ναι, αστυνομικοί εισέβαλαν στην αποθήκη που λάμβανε χώρα το παράνομο γλέντι και από εκεί και έπειτα τα πεθερικά, κάπως σταμάτησαν να τον συμπαθούν.

Σε όλη του την εμφάνιση στην εκπομπή, μας θύμισε πώς ακριβώς είναι οι απολαυστικοί τύποι. Τόνισε πως δεν είναι και κάτι μωρέ το πρόστιμο, καλά να είμαστε, στα σχόλια των παρουσιαστών για τα πάρτι εν μέσω πανδημίας κράτησε μια αναπολογητική στάση του στυλ «πότε σας κάλεσα και δεν το θυμάμαι;» και στο τέλος είπε ένα τραγούδι, αφού πρώτα κατέβασε τη μάσκα του. Κύριος ο Κουτσαβάκης.

Βασικά, δείτε το βίντεο και απολαύστε.