«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Η κ. Μενδώνη, απαντώντας για πρώτη φορά στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι προσωπικός της φίλος και ότι δεν γνώριζε για τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

https://twitter.com/hashtag/%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Λιγνάδης: “Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε”

Την ίδια ώρα νέα μήνυση σε βάρος γνωστού πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη κατατέθηκε το πρωί στην Εισαγγελία της Αθήνας, στην οποία περιγράφονται αδικήματα βιασμού τα οποία φέρονται να έχουν τελεστεί το 2010, όταν ο καταγγέλλων ήταν 14 ετών κι έτσι να μην έχουν ακόμη παραγραφεί.

https://t.co/48PMaxdlsR

Ο 24χρονος σήμερα άνδρας που κατέθεσε την μήνυση δεν ανήκει στο χώρο του θεάτρου. Όπως φέρεται να ισχυρίζεται, ο γνωστός σκηνοθέτης τον είχε προσεγγίσει στην περιοχή του Μεταξουργείου. Η γνωριμία τους οδήγησε, σύμφωνα με την μήνυση σε βιασμό, ο οποίος έγινε στο σπίτι του σκηνοθέτη.