Στο Λας Βέγκας, πηγαίνεις ή για να βγάλεις χρήματα ή για να χάσεις χρήματα. Άλλος λόγος, δεν υπάρχει, εκτός και αν είσαι ο Ραούλ Ντουκ από την ταινία Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας που στόχος του ήταν να βρει το αμερικανικό όνειρο. Στο περίπου. Τελικά, αντί για το αμερικανικό όνειρο, βρήκε τον φίλο του σε μια μπανιέρα και τον ίδιο του τον εαυτό υπό κατάρρευση. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Στη δική μας, μια γυναίκα κέρδισε στο αεροδρόμιο 300.000 δολάρια λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Πριν αναρωτηθείτε πώς έγινε αυτό, να σας υπενθυμίσουμε πως ήταν στο Λας Βέγκας, εννοείται πως υπάρχουν μηχανήματα ακόμα και στο αεροδρόμιο για να περάσεις την ώρα σου μέχρι να χάσεις και τα τελευταίο σου δολάριο. Όμως όχι, αυτή τη φορά, η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, πήρε εκδίκηση για όλους τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα καζίνο και μετά κλαίνε κοιτάζοντας το πορτοφόλι τους.

via GIPHY

Η πλούσια πλέον κυρία, έριξε 0,25 σεντ στον Τροχό της Τύχης και κέρδισε το τζακπότ. Τόσο απλά, τόσο όμορφα, τόσο τυχερά. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το φινάλε του ταξιδιού της στο Λας Βέγκας ιδανικό μετά από αυτό. Η ίδια, βέβαια, αν και ενθουσιάστηκε, επέλεξε να συγκρατηθεί. Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν κερδίζατε 300.000 δολάρια; Εμείς, πάντως, όχι όπως εκείνη.

https://t.co/1GpGypbUHK