Έξαλλος ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, διέκοψε χθες μια συνέντευξη Τύπου, όντας εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις που δεχόταν, για να ψεκάσει τους δημοσιογράφους με αντισηπτικό. ΣΑΤΑΝΙΚΟ!

Σύμφωνα με το Reuters, o Πραγιούθ Τσαν-ότσα διέκοψε απότομα τη συνέντευξη Τύπου που ο ίδιος παραχωρούσε και σόκαρε τους δημοσιογράφους όταν σταμάτησε να απαντά σε όσα τον ρωτούσαν και τους πλησίασε για να τους ψεκάσει με αντισηπτικό χεριών. Προφανώς, αυτός ήταν ο σατανικός του τρόπος να αποφύγει τις ερωτήσεις που τον ζόριζαν.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του όταν οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν σε μια λίστα πιθανών υποψηφίων για θέσεις του υπουργικού συμβουλίου που απέμεναν κενές, μετά τη φυλάκιση τριών υπουργών την προηγούμενη εβδομάδα, για εξέγερση σε ταραχές πριν από επτά χρόνια. «Δεν έχετε κάποια άλλη ερώτηση;», ρώτησε ο πρωθυπουργός και αφού είπε πως δεν ξέρει τίποτα για αυτή τη λίστα, έφυγε από το πόντιουμ, πήρε ένα μικρό μπουκάλι απολυμαντικό, πλησίασε τους δημοσιογράφους και άρχισε να τους ψεκάζει, κρατώντας μια χειρουργική μάσκα πάνω από το στόμα και τη μύτη του.

https://t.co/th9Sus1v1j

Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός καταγράφηκε μετά τη συγκεκριμένη σκηνή να μιλά με την ίδια ομάδα δημοσιογράφων και να δείχνει ολοένα και πιο εκνευρισμένος, προτού τους ψεκάσει ξανά με το απολυμαντικό που κρατούσε και αποχωρήσει για δεύτερη φορά.