Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες. Φταίει που πλησιάζει η άνοιξη; Φταίει η αποτελεσματικότητα των μέτρων; Φταίει η γνωστή ατομική ευθύνη; Κρατηθείτε. Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, φταίει η Αριστερά. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης που μας έχει συνηθίσει σε περίεργες δηλώσεις, φιλοξενήθηκε χθες στον Status FM της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ένα ακόμα διαμαντάκι ”Και Α και Ου” στην συλλογή μας. Και τη δική του φυσικά. Για φορέστε τα γυαλιά μας, έχουμε διάβασμα:

«Ας πούμε οτι λες οτι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού;  Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει τον ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα».

Αυτό ήταν ένα μέρος των δηλώσεών του, μην βγάλετε ακόμα τα γυαλιά σας. Συνεχίζουμε:

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» και συμπλήρωσε ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους».

Καλό τριήμερο σε όλους, καλό πέταγμα χαρταετού από τις ταράτσες σας και να θυμάστε, «η Αριστερά φταίει για την καραντίνα και την αύξηση των κρουσμάτων».