Έχει βουίξει το ίντερνετ. Ναι, αυτός είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να περιγράψουμε τα όσα συμβαίνουν -κυρίως- στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν την Δευτέρα, (5/4) αλλά στο Reddit, φαίνεται πως το πήγαν πολλά βήματα παρακάτω.

«Γύρισαν ήδη το reunion», γράφτηκε στο Reddit και όπως ήταν λογικό, δημιουργήθηκε ένα ντόμινο ενθουσιασμού που εξαπλώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί; Γιατί μαζί με τις λέξεις, είδαμε και μια φωτογραφία με ένα σκηνικό που μας είναι γνωστό και μας γυρίζει πίσω στο 1994, τότε που η παρέα ξεκίνησε τη διαδρομή της στην τηλεόραση.

Ο ιστορικός καναπές αλλά και το σιντριβάνι, που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της σειράς, μοιάζει να είναι το σημείο που θα γίνει ή έγινε το πολυπόθητο reunion. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που προκάλεσε τον ενθουσιασμό ανάμεσα στους φίλους των Friends αφού ο Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι) ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

«Λίγα δευτερόλεπτα πριν φάω τη βούρτσα του makeup» έγραψε, συμπληρώνοντας πως συναντήθηκε ξανά με τους υπόλοιπους. Βέβαια, μετά από λίγο τη διέγραψε. Αυτό που αναμένεται να δούμε, δεν είναι τα Φιλαράκια όπως τα έχουμε συνηθίσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο αφού θα αρκεστούν σε μια απλή συζήτηση. Όχι πως μας χαλάει κάτι τέτοιο.