Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper, ο γυναικοκτόνος στη Μακρινίτσα, που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του και του αδερφού της, είναι αμετανόητος, αρνούμενος να ζητήσει συγγνώμη, γιατί δεν έχει κάνει κάτι τόσο κακό. Ο διορισμός πραγματογνώμονα προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος δράστης των δυο δολοφονιών είχε συνείδηση των πράξεών του, έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα.

Στον ανακριτή, επανέλαβε τη φράση που δημοσιοποίησε από τα πρώτα λεπτά της κράτησής του το TheNewspaper.gr και είπε αρχικά στους αστυνομικούς. «Έχω ένα μαύρο πέπλο» τόνιζε ξανά και ξανά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας», είπε. «Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» δήλωσε ο δράστης, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται προχώρησε σε αυτή την πράξη γιατί φοβόταν ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του: «φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι». Θεωρητικά, φαίνεται να έχει ξεχάσει πως παραλίγο να μαχαιρώσει και τη μητέρα της πρώην συζύγου του, η οποία ήταν και η πρώτη που είδε μπροστά του εισβάλοντας στο σπίτι.

Ο δικηγόρος του 31χρονου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς, αλλά και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.  

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του και απέκλεισε ότι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε ότι “θα κρατούσε το παιδί τους” που είναι μόλις 2,5 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου site, ο γυναικοκτόνος συμπεριφερόταν βίαια στη σύζυγό του, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της, ενώ πληροφορίες θέλουν την 28χρονη να είχε ζητήσει να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία ωστόσο δεν είχαν ακόμα εκδικαστεί.