Από τη στιγμή που ο Θανάσης Ευθυμιάδης απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έχει προσφέρει αρκετές άβολες στιγμές, εκτός αν κάποιος θεωρεί δεδομένο πως ένας ηθοποιός θα του δίνει συμβουλές σε λεζάντα στα social media για το πώς να αφοδεύει σωστά, με φωτογραφία στην οποία ποζάρει πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας. Ναι, άβολο.

Σήμερα όμως διαβάζοντας μια ανάρτηση του ηθοποιού, ζήσαμε μια άβολη στιγμή, αλλά από την ανάποδη. Δε βρήκαμε ούτε μισή λέξη να τρολάρουμε, γιατί, διάολε, μας σόκαρε, και είχε δίκιο. Στην τελική, δε χρειάζεται να ακολουθεί κανείς τον φυσιολατρικό τρόπο ζωής του Θανάση Ευθυμιάδη για να καταλάβει πως η απάντηση «σε σούπερ μάρκετ» στην ερώτηση «από πού προέρχονται οι πατάτες;» είναι σοκαριστικά λάθος.

Ο ηθοποιός, είναι πατέρας δυο παιδιών, και θέλοντας να δείξει πόσο τον στεναχώρησε ένα γκάλοπ που διάβασε, στο οποίο φαίνεται πως τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν ιδέα από πού προέρχονται οι πατάτες, έκανε τις δικές του προτάσεις για την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να καλλιεργεί τις δικές του. Ε, ζηλέψαμε!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε:

«Σε ένα γκάλοπ ρωτήσαν τα παιδιά σχολικής ηλικίας πού φυτρώνουν οι πατάτες

Η απάντηση που δώσανε τα πιο πολλά ήταν: στο σούπερ μάρκετ.

Δεν το βρήκα καθόλου αστείο αυτό.. μου έφερε μία λύπη

Ειδικά για τα αγόρια που ύστερα θα γίνουν άνδρες, είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουν κάτι από το σπόρο, να βάλουν τα χέρια στο χώμα, να φροντίσουν ένα φυτό και να το βλέπουν να μεγαλώνει.

Έτσι δημιουργείται μία βαθιά σύνδεση με τη Γη, με την τροφή μας, με την καλή υγεία του σώματος και του πνεύματος.

Στους περίεργους καιρούς που βιώνουμε όλοι … μου φέρνει μεγάλη ανάπαυση και θεραπεία όταν τα χέρια μου είναι στο χώμα και καλλιεργώ κάτι.

Μαθαίνουμε στα παιδιά την φυσική, και την περίπλοκη αριθμητική αλλά δεν ξέρουν από πού προέρχεται η τροφή τους?

Πόσο όμορφο θα ήταν στα σχολεία να μαθαίνουμε τα παιδιά να καλλιεργούν τις πατάτες, και όχι μόνο να τις μετρούν.

Καλημέρααα σε όλους!!

*Η γυναίκα έχει την δυνατότητα και την Σοφία μέσα στη μήτρα της να μεγαλώσει ένα μωρό έτσι και συνδέεται με την Γη πιο εύκολα.

Μία σύνδεση που για τους άντρες καλλιεργείται όταν καλλιεργούν κάτι! Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ειδικά για τα αγόρια»

Η μέρα ξεκινά με αδυναμία να διαφωνήσουμε με τον Θανάση Ευθυμιόπουλο. Να δούμε πώς θα πάει αυτό.