Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε, υπήρξε ο νέο εργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που ΟΚ, δεν έχει αφήσει ακριβώς ικανοποιημένο όποιον το έχει διαβάσει. Σε κάθε περίπτωση, για κάποιο παράξενο λόγο, το highlight της τηλεοπτικής εμφάνισης Γεωργιάδη είναι για ακόμα μια φορά ο ίδιος ο Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε σαφές, πως HELLO, έχει διαβάσει Μαρξ και Λένιν και ξέρει. Ντάξει; Βασικά, όχι μόνο έχει διαβάσει, αλλά έχει πουλήσει κιόλας Μαρξ και Λένιν. Βέβαια, λίγο παρακάτω βρέθηκε να δηλώνει πως «η κυβέρνηση δουλεύει υπερβολικά πολύ υπέρ του εργαζομένου», οπότε κάπου εδώ αρχίζουμε να αμφισβητούμε το τι κατάλαβε από την ανάγνωση.

Ξαφνιάζοντας το πάνελ της εκπομπής, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε πως έχει διαβάσει και Μαρξ και Λένιν και εννοείται πως γνωρίζει την πάλη των τάξεων. Στο μεταξύ, έκανε σαφές, πως έχει πουλήσει κιόλας στην εκπομπή του (που όλοι θυμόμαστε και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε), μη και δε γίνει σαφής η τριβή του με το αναγνωστικό αντικείμενο.

https://t.co/JPzvwoVaCF

Αν έχεις πιστέψει σοκαριστεί με το γεγονός ότι ο Άδωνις έχει διαβάσει Μαρξ, μάθε και αυτό: είναι 100% πεπεισμένος πως η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει δρα υπέρ του εργαζομένου και πως για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ανεργία όχι μόνο δεν εκτοξεύτηκε, αλλά μειώθηκε κιόλας.

«Όλη η μέριμνα της κυβερνήσεώς μας είναι υπέρ του εργαζομένου, για αυτό δεν έγινε εκτόξευση της ανεργίας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην προσπάθειά του να πείσει πως το οχτάωρο δεν καταργείται, τόνισε πως «η κυβέρνηση εδώ και ενάμιση χρόνο δουλεύει υπερβολικά υπέρ του εργαζομένου».

Σαφέστατα…