Καλύτερη ομάδα marketing από αυτή στο Κάστρο Μπραν δεν υπάρχει. Οι σατανάδες ξέρουν ότι τους τουρίστες -φέτος- πρέπει να τους προσφέρεις γη και ύδωρ για να τους δελεάσεις να επισκεφτούν τον τόπο σου κι έτσι αποφάσισαν με μια ξενάγηση να δώσουν δώρο εμβολιασμό. Διαβολικό; Όχι, Γρηγόρη Πετράκο δεν αφορά εσένα η είδηση.

https://t.co/DLVqM2R8Jh

Κάθε Σαββατοκύριακο τον Μάιο, «μαραθώνιοι εμβολιασμού» πραγματοποιούνται ακριβώς έξω από το ιστορικό κάστρο του 14ου αιώνα χωρίς να απαιτείται ραντεβού, σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι να προστατευθούν από τον COVID-19.

«Θέλαμε να δείξουμε στους ανθρώπους έναν διαφορετικό τρόπο για να δεχθούν τη βελόνα (εμβόλιο)» , δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ στο κάστρο Μπραν, Αλεξάντρου Πρίσκου στο AP.

https://twitter.com/hashtag/Bran?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Όσοι είναι αρκετά γενναίοι για να κάνουν ένα εμβόλιο Pfizer λαμβάνουν ένα “πιστοποιητικό εμβολιασμού” στο οποίο απεικονίζεται εύστοχα ένας ιατρός με κυνόδοντες που φέρει μια σύριγγα. “Εκτός από το δίπλωμα, οι άνθρωποι επωφελούνται με δωρεάν είσοδο στα δωμάτια βασανιστηρίων (του κάστρου), τα οποία διαθέτουν 52 μεσαιωνικά όργανα βασανιστηρίων” σημείωσε ο Πρίσκου.

https://t.co/Pele1KFo8x

Με τη Ρουμανία να έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα διστακτικότητας στα εμβόλια στην Ευρώπη, αυτή η νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν εμβολιασμό με Pfizer μαζί με μια δωρεάν περιήγηση. Δυστυχώς μόνον οι κάτοικοι της Ρουμανίας μπορούν να λάβουν επίσημα δόση εμβολίου στο κάστρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Assosciated Press