Υπήρξαν μέρες που το μόνο που απασχολούσε την ελληνική πραγματικότητα, ήταν το περιστατικό με τον 22χρονο σάτυρο της Νέας Σμύρνης. Και αυτό ήταν απόλυτα λογικό αφού μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, ότι το να είσαι γυναίκα, δεν είναι ασφαλές όσο υπάρχουν γύρω μας τέτοια άτομα. Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, έχουν να κάνουν με την αναβολή της καθώς αυτή θα καθυστερήσει για δεύτερη φορά λόγω κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να εκμεταλλεύεται ο δικηγόρος του 22χρονου που κάνει τα πάντα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Γιώργος Μυταλούλης, στην τελευταία του εμφάνιση στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Τ-live, μας έκανε να πάρουμε τηλέφωνο τον οφθαλμίατρό μας και να κλείσουμε ραντεβού το συντομότερο δυνατόν.

Αφού τόνισε ότι το βίντεο ότι. που ανέβασε η νεαρή κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη είναι παράνομο, βάλθηκε να βγάλει τη μισή Ελλάδα τρελή, ή τουλάχιστον, με προβλήματα όρασης. Στο βίντεο, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του 22χρονου, βλέπουμε τον αντίχειρά του και όχι το μόριό του.

https://www.youtube.com/watch?v=8w9968jKkys

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο».

Εσείς για πότε κλείσατε ραντεβού στον οφθαλμίατρο;