Χθες, η Έλενα Τσαγκρινού με το “El Diablo” εμφανίστηκε στην 8η θέση του ‘Α ημιτελικού της Eurovision, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική της παρουσία. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ με ένα λαμπερό ασημί φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Μαζί της τέσσερις ακόμα χορεύτριες, στα κόκκινα εκείνες, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

​​

Η επίσημη σελίδα της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming Netflix με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βαθμολόγησε με δωδεκάρι τη συμμετοχή της Κύπρου. Λόγω της ονομασίας του τραγουδιού της Έλενας, τους 12 βαθμούς χάρισε στην Κύπρο για το Netflix, o Lucifer. Δεν άρεσε αυτό στη Χριστιανική Αντίσταση.

H Χριστιανική Αντίσταση υποστηρίζει τα εξής:  “Το σατανιστικό τραγούδι “El Diablo” από τις 18 μέχρι τις 22 Μαΐου εκπροσωπεί την πατρίδα μας σε έναν κακόφημο διαγωνισμό τραγουδιού. Ένα τραγούδι που συνεχώς λέει «Ερωτεύτηκα τον διάβολο!»…

Παρά την πληθώρα των αντιδράσεων… Παρά τις χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας… Παρά τις πάμπολλες επιστολές και εκκλήσεις προς όλους τους αρμόδιους… Οι υπεύθυνοι ΔΕΝ άκουσαν την κραυγή αγωνίας δεκάδων χιλιάδων πολιτών. Περιφρόνησαν τις συστάσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Χλεύασαν τη χριστιανική μας πίστη και διέγραψαν την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση της πατρίδας μας. Το τραγούδι αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, διότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και όχι τον διάβολο. Διαμαρτυρόμαστε! Αντιστεκόμαστε! Προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο να ελεήσουν την πατρίδα μας και να μας συγχωρήσουν για αυτήν την πρωτόγνωρη βλασφημία”.

Στο τέλος της διαμαρτυρίας  έψαλλαν όλοι τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο στην Ελευθερία, “διότι κάποιοι θέλουν να σκλαβώσουν την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο στα πλοκάμια του σατανισμού”.

Φωτό-Βίντεο: Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Πηγή: https://mylife.com.cy/