Το 10ο επεισόδιο του ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ είναι αφιερωμένο στη νόσο του Κρον. Στο λαστ μπατ νοτ λίστ επεισόδιο αυτό, η Ήρα (Χιουμίρα) Κατσούδα και η Δήμητρα Νικητέα αποφασίζουν να δώσουν μια πιο παρεΐστικη νότα, μιας και είναι σέζον φάιναλ, φιλοξενώντας στο ποντκαστικό 
τους άνδρο, αυτή τη φορά, τους φίλους και συναδέλφους-κωμικούς, τον Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαιμάκο και τον Γιώργο Παπανικολάου. Η καυτή (ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΚΑΥΤΕΡΗΗΗ) δυάδα που ονομάζεται πλέον και επισήμως “ΔΕ ΚΡΟΝΕΡΣ”, με την χαλαρότητα και το χιούμορ που την διακατέχει, εξιστορούν τραγελαφικές ιστορίες που τους προκάλεσε αυτή η εντερική νόσος.

Η ίδιοι αποκαλύπτουν πως “Οκ, δεν είναι κουλ ασθένεια”, μιας και αναγκάζονται σε ανύποπτους χρόνους να επισκέπτονται επειγόντως την τουαλέτα. Άκρως μαγευτικές αφηγήσεις ιστοριών με αέρια σε θάλαμο αερίων στο Άουσβιτς, εκνευρισμένους Αμερικάνους, ερευνητική ομάδα μαθητών που ψάχνει το Γιώργο στα σοκάκια της τουαλέτας, συνάντηση crush ενόψει κοψίματος, κολονοσκοπήσεις με μουσικό χαλί Μαχαιρίτσα είναι λίγες από τις πολλες και πολλες από τις λίγες που θα ακουστούν σήμερα. Οι “Κρόνερς” σφραγίζουν, με αυτό το καθηλωτικό επεισόδιο, τη σεζόν, γιατί οκ μεταξύ μας τώρα, δεν υπάρχει κάτι στο συμπαν που να ανταγωνίζεται αντάξια τα fart jokes.  

Εμείς, ωστόσο, δεν σας αποχαιρετάμε ακόμη, γιατί σας ετοιμάζουμε μια μεγάλη έκπληξη. Λέτε να σας αφήναμε τόσο εύκολα; Αναμένεται στο εγγύς μέλλον, ίσως το καλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών.

Καλή ακρόαση!

ΥΓ: Μήπως ο Ευτυχής Μπλέτσας είναι η νόσος του Crohn του Μπούρα;

Μπορείς να ακούσεις το ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ στο spotify, στο google podcasts και στο simplecast.

Μουσική τίτλων: Ermis (@ermismusic)

Συμπαραγωγή: Radcast