Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται εισαγγελέας Ανηλίκων να αποφανθεί για το ποιος θα έχει την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν και του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου. Βάσει του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, η εισαγγελέας Ανηλίκων μπορεί να αναθέσει την επιμέλεια προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου.

Μια κυνική ομολογία: “μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, μου είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Προσπάθησα, όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ. Ηταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας”. Μια κατάθεση που προκαλεί φρίκη.

Μετά την ομολογία του ζήτησε να ξεκινήσουν διαδικασίες επιμέλειας του παιδιού έτσι ώστε να μένει μαζί του με το που αποφυλακιστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα για το ζήτημα της επιμέλειας φέρεται ότι δεν έχει βρεθεί νομική εκπροσώπηση για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο.

https://twitter.com/hashtag/RIP?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Μισογύνης. Δολοφόνησε μια γυναίκα που προφανώς βρέθηκε εγκλωβισμένη σε κακοποιητικό περιβάλλον.  Ναρκισσιστικά δεν ήθελε να προδώσει το ρόλο του καλού παιδιού που είχε ενδυθεί για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Στο πρόσωπό του βλέπουμε ολ@ την ενσάρκωση της πατριαρχίας. Αρρωστημένος νάρκισσος που ακολουθούσε ένα 14χρονο κορίτσι στις σχολικές εκδρομές.

https://twitter.com/hashtag/eutixeite?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν ήταν έγκλημα πάθους. Δεν την σκότωσε γιατί την αγαπούσε. Ο Μπάμπης σκότωσε την Κάρολαιν επείδη θεωρούσε ότι δεν είχε εκείνη δικαίωμα να τον χωρίσει. Γιατί το παιδί του ανήκει. Το 11 μηνών κοριτσάκι, είναι από τις πιο τραγικές φιγούρες του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Πηγή: dikaiologitika.gr