Η Ειρήνη Σκυλακάκη μας προσκαλεί μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα που στερηθήκαμε τις ζωντανές καλλιτεχνικές εμφανίσεις εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών να ταξιδέψουμε μουσικά μαζί της την Τρίτη 29 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου.

Θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τον 4ο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ‘Souvenir’, αγαπημένα τραγούδια από όλη της την δισκογραφία, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών σε μία ατμοσφαιρική βραδιά κάτω από τον αθηναϊκό καλοκαιρινό ουρανό.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους. Ο τελευταίος της με τίτλο “Souvenir”, κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2020 και περιέχει το ομώνυμο single σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson το οποίο αγαπήθηκε πολύ τόσο από το κοινό όσο και από τα ραδιόφωνα.  

Τα τραγούδια της Ειρήνης έχουν δυνατό airplay και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει “ντύσει” διαφημιστικά και ταινίες. To φθινόπωρο του 2021 σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία της κυκλοφορία, αναμένεται ο δίσκος HYDRA από το ομώνυμο ντουέτο που αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε την Ειρήνη Σκυλακάκη live με τους αγαπημένους της συνεργάτες ζωντανά από τη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά τα νέα της τραγούδια!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στο megaron.gr, τηλεφωνικά στο 2107282333 και σε όλα τα καταστήματα Public.