Πόσα κείμενα γράφτηκαν με αφορμή τις φωτογραφίες της Παρασκευής Κερασιώτη του GNTM να σερβίρει στη Μύκονο; Η μια από τους τρεις φιναλίστ του τηλεοπτικού σταθμού μόδας φαίνεται πως δουλεύει σε μια κρεπερί στη Μύκονο για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα και για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό αντί να περάσει ως απόλυτα αυτονόητο, σόκαρε μερικούς. Άλλοι πάλι έσπευσαν να μιλήσουν με ειρωνεία για τους ανύπαρκτους διαδρόμους απογείωσης στο modeling στη χώρα μας. Μα τι έκπληξη. 

Η ίδια, θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα, με αφορμή αυτό, καταλήγοντας να λέει όλα όσα ιδανικά θα μπορούσε να σκεφτεί και μόνος του ο μέσος εγκέφαλος. Πριν μερικές ημέρες, είχε αναφέρει σε δηλώσεις της πως: 

«Τον τελευταίο καιρό δουλεύω στη Μύκονο, σε ένα μαγαζί. Λόγω κορονοϊού, μόνο με το μόντελινγκ δεν βγαίνει. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να βγάλω εις πέρας κάποια πράγματα. Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε και κάποιες ανάγκες. Εγώ βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι για να φτάσουμε κάπου ξεκινάμε από τα χαμηλά”.

Έπειτα, επανήλθε με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, λέγοντας: 

“Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling. Το λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα”. 

Long story short, καλως ήρθατε στην ενήλικη ζωή. Είναι απαίσια. Θα τη λατρέψετε.