Το να ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα στάνταρ σου, απαιτεί προσεκτικές κινήσεις, τόλμη και συνέπεια. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ακολουθεί πιστά αυτό το τρίπτυχο και κατάφερε να ξεπεράσει για ακόμη μια φορά τον εαυτό της και γι’ αυτό, της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Το βραβείο χυδαιότητας της αξίζει για ακόμη μια φορά. Από τη στιγμή που στην επικαιρότητα βρίσκεται για τους λάθους λόγους η γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, ήταν σίγουρο ότι θα το σχολιάσει.

Και το σχολίασε. Η πολιτευτής της ΝΔ, ακυρώνει τον όρο “γυναικοκτονία” στην υπόθεση της Γαρυφαλλιάς και το αντικαθιστά με ένα “στυγερή δολοφονία”. Πριν φτάσει εκεί, όμως, έδωσε βάρος αλλού αφού θεώρησε πως ήταν μια καλή στιγμή να εστιάσει σε πολιτικές ταυτότητες. Μάλιστα, το tweet της ξεκινά με το “αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο” λες και έχει σημασία το πολιτικό υπόβαθρο του γυναικοκτόνου.

Παίρνοντας στα χέρια το μεγεθυντικό φακό ψάχνει για τους “εξαφανισμένους αριστερούς” ενώ για να δικαιολογήσει την ανάρτησή της, προσπαθεί να αντιστρέφει τους ρόλους γράφοντας πως “μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων”. Πρόκειται για άλλη μία “κακιά στιγμή” της Αφροδίτης Λατινοπούλου; Όχι. Οι “κακές στιγμές” που δικαιούται(;) ένας άνθρωπος της έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.

https://twitter.com/latinopoulou/status/1416726046880239620?ref_src=twsrc%5Etfw