Θυμάσαι ένα meme με έναν άντρα γονατισμένο να δίνει ένα μπουκέτο σε μια χαμογελαστή γυναίκα; Μόνο που το μπουκέτο δεν είχε λουλούδια, αλλά red flags. Ε, αυτό το meme θα έπρεπε να εκτυπώνεται και να υπάρχουν διαθέσιμα αντίτυπά του σε μπαρ, δίπλα στην ταμειακή μηχανή, για να μπορεί να τα δίνει κανείς σε θηλυκότητες που αγνοούν τις “κόκκινες σημαιούλες” στα ραντεβού τους σαν να πληρώνονται για αυτό. Επειδή όμως δεν είναι διαθέσιμο το εκτυπωμένο meme στα μπαρ, ένας άντρας από διπλανό τραπέζι, έφτιαξε το δικό του “σημείωμα”, συμβουλεύοντας μια άγνωστη γυναίκα να φύγει τρέχοντας από το ραντεβού της. 

Σε ένα tweet, μια γυναίκα ανέβασε τη φωτογραφία ενός σημειώματος, προχειρογραμμένου στο πίσω μέρος μιας απόδειξης, το οποίο της έδωσε ένας άγνωστος γκέι άντρας που τύχαινε να κάθεται σε κοντινό τραπέζι, όσο η ίδια είχε βγει ραντεβού με έναν τύπο. Στο σημείωμα, λίγο πολύ, της πρότεινε να φύγει τρέχοντας. 

Συγκεκριμένα, της έγραφε: 

“Υπερβολικά πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε, να είσαι ασφαλής, κορίτσι”.

Ο άντρας, σύμφωνα με το tweet της, βρήκε την ευκαιρία να της δώσει το σημείωμά του όταν το ραντεβού της πήγε στην τουαλέτα. “Είχα πάει για καφέ με έναν άντρα χθες”, έγραψε η ίδια. “Όταν πήγε στο μπάνιο, ο γκέι που καθόταν πίσω μου, μου έδωσε αυτό το σημείωμα. 

https://t.co/LgIVsrvlwx

Στο μεταξύ, πολλοί followers της αναρωτήθηκαν ποια ήταν τα red flags που μέχρι και ένας άγνωστος θαμώνας στην ίδια καφετέρια κατάφερε να διακρίνει. Εκείνη εξήγησε πως ούτως ή άλλως είχε πολλές αμφιβολίες για αυτό το ραντεβού και πως συγκρούστηκε μαζί του σε διάφορα θέματα. Δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες. Πάντως, διευκρίνησε, πως και εκείνη εντόπισε τις κόκκινες σημαιούλες, αλλά δεν κινδύνευσε, οπότε έμεινε εκεί συζητώντας μαζί του. Έφερε το ραντεβού εις πέρας με λίγα λόγια, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να βγει και δεύτερο. 

Σε ό,τι αφορά το σημείωμα, είπε πως το εκτίμησε πάρα πολύ και πως “πρόσθεσε πολλά γέλια στη βραδιά μου”. Από εμάς ένα τεράστιο μπράβο στον ήρωα με το στιλό και την απόδειξη και που δεν κρατήθηκε από το να προσπαθήσει να βοηθήσει μια γυναίκα, εντελώς προληπτικά.