Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία από διάφορους φορείς της Εκκλησίας. Γιατί; Γιατί είναι υπόθεση της οικογένειας και μόνο της οικογένειας να μιλήσει στα παιδιά της για τόσο «πιπεράτα» ζητήματα. Όχι, δεν μπήκαμε σε μία μηχανή του χρόνου για να γυρίσουμε πίσω στο 1910, στο 2021 βρισκόμαστε αλλά η Εκκλησία συνεχίζει να αντιστέκεται στην επιστήμη.

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα δοθούν πολλές απαντήσεις -ή και όχι- αφού σε ένα ρεσιτάλ σκοταδισμού, έγινε κάλεσμα από φορείς της Εκκλησίας που θέλει να προστατέψει τα παιδιά μας από  τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων που εντάσσονται στο πρόγραμμα σπουδών από φέτος και περιλαμβάνουν και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Με μπροστάρηδες το κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» αλλά και των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων της Αθήνας, που τάσσεται μάλιστα κατά του δικαιώματος της γυναίκας στην άμβλωση, θα γίνει η συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αφού «η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι υπόθεση της οικογένειας». 

Έχουμε και ανακοίνωση, κρατήστε την ανάσα σας: «Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, με αφορμή την επιβολή από το Υπουργείο Παιδείας του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία, καλεί όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη, σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 5μμ, στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:
 
 Η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση είναι υπόθεση της οικογένειας.
 
Οι γονείς δεν παραχωρούμε το δικαίωμα αγωγής των παιδιών μας σε άλλους όταν πρόκειται για προσωπικά – ιδιωτικά θέματα.
 
Δεν επιτρέπουμε σε κανένα φορέα να υποβαθμίζει το ρόλο μας και να ανατρέπει τις παραδοσιακές, θρησκευτικές ή οικογενειακές μας αρχές.
 
Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την απόφαση, του Υπουργείου Παιδείας, που σκοπό έχει να μολύνει ηθικά, πνευματικά και σωματικά εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά.
 

Όλοι μαζί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 5μμ, στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 
Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών:
 
Αδελφότης Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ»
 
Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ΡΩ.)
 
Ένωση Επιστημόνων Γυναικών
 
Εστία Πατερικών Μελετών
 
Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες
 
Μουσική Συντροφιά
 
Πανελλήνια Ένωση Γυναικών
 
Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.)

Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.)

Πανελλήνιος Ένωσις Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ)

Πανελλήνιος Ορθόδοξος Ένωση (Π.Ο.Ε.)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.)

Σύλλογος «Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης»

Σύνδεσμος Ορθοδόξων Γυναικών Ευρώπης

Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.)».