Υπάρχουν κάποια μπαρ που τα χαρακτηρίζουν «βενζινάδικα» λόγω της όχι και τόσο καλής ποιότητας ποτά που σερβίρουν. Στην ανάγνωση της είδησης, θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί και να θεωρήσει ότι ο οδηγός του αγροτικού που μπούκαρε στο μπαρ στο Ρέθυμνο, απλά μπερδεύτηκε και ότι ήθελε απλά να φουλάρει το όχημά του. 

Λάθος.

Ο ψύχραιμος οδηγός του αγροτικού μαζί με έναν φίλο του επέλεξαν να πιουν ένα ποτό έχοντας στο πλευρό του και τέσσερις ρόδες, όχι γιατί ένιωθαν μοναξιά, αλλά γιατί τους ζήτησαν -όπως προβλέπει ο νόμος- πιστοποιητικό εμβολιασμού στην είσοδο. Μας πώς τόλμησαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού να κάνουν κάτι τέτοιο στα παλικάρια;

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το neakriti.gr, αρνήθηκαν να επιδείξουν τα πιστοποιητικά τους και αντί να δείξουν το κινητό τους, έβαλαν το χέρι στην τσέπη, βρήκαν τα κλειδιά, μπήκαν στο αγροτικό και έκαναν «ντου».

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, έσπευσαν στο σημείο, προσήγαγαν τους δύο επιβαίνοντες, ωστόσο δεν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους διότι οι μαγαζάτορες επέλεξαν να μην υποβάλλουν μηνύσεις.

«Ένα αγροτικό πάει σε ένα μπαρ…». Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο.