Πριν κάποια χρόνια, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θυμάμαι να έχω πιάσει ψιλή κουβέντα με ένα ταξιτζή, με αφορμή το γεγονός ότι σε ένα φανάρι στάθηκε δίπλα στο ταξί ένα εντυπωσιακό Tesla. Να πω την αλήθεια δεν έχω συγκρατήσει και πολλά από εκείνη την κουβέντα, εκτός ίσως από το συμπέρασμα του συνομιλητή μου: «το επόμενο αυτοκίνητο σου θα είναι βενζινοκίνητο, το αμέσως επόμενο όμως θα είναι ηλεκτρικό -τόσο προσιτά θα έχουν γίνει.

Έπεσε μέσα σε όλα, εκτός από το χρόνο επιβεβαίωσης της πρόβλεψης του: η ηλεκτροκίνηση είναι ήδη πραγματικότητα, και πλέον η nrg προσφέρει μέσω του incharge ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Τι είναι το incharge; Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα. Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε μισή ώρα.

Μάλιστα, η πρόσβαση σε αυτούς είναι εύκολη καθώς η nrg, σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, έχει τοποθετήσει την πλειονότητα των ταχυφορτιστών σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου. Πλέον κανένα ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι αδύνατο.

Η ηλεκτροκίνηση όμως πάντα συμπληρώνεται από τις εφαρμογές και τις έξυπνες συσκευές. Η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό! Του προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που συμβάλλουν στην εύκολο και απρόσκοπτο σχεδιασμό και προγραμματισμό του ταξιδιού του. Μέσα από το app μπορεί να βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί, να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του, να ολοκληρώσει την πληρωμή του και όλα αυτά είναι φυσικά διαθέσιμα 24 ώρες το 24ώρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να πραγματοποιεί μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge.

Η εφαρμογή incharge προσφέρει επιπλέον λύσεις και προσφορές στους κατόχους ηλεκτροκίνητων ή plug-in hybrid υβριδικών οχημάτων τόσο για το σπίτι όσο και για τις επιχειρήσεις. Ας τα δούμε με τη σειρά. Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός και έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg. Καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι χάρη στον οικιακό φορτιστής της nrg, ο οποίος αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart. Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους! Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Αυτοψία εγκατάστασης
  • Προμήθεια σταθμών φόρτισης
  • Υπηρεσίες Operation & Maintenance
  • Προβολή στο δίκτυο incharge

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν, και η nrg επενδύει έμπρακτα σε αυτή, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του. Το δίκτυο των ταχυφορτιστών είναι το μεγαλύτερο στην χώρα και οι προηγμένοι φορτιστές έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών. Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Μια χαλαρή κουβέντα πριν από μερικά χρόνια είναι πραγματικότητα σήμερα και όσα δεν μπορούσα καν να διανοηθώ τότε, τώρα αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητα μας και μέσα από την καθοδήγηση των συμβούλων της nrg μπορούμε όλοι να μάθουμε ακόμα περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.